ΚΟΤΖΑΜ ΨΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ

 

Ταράκουλο έχουν πάθει στο κόμμα του Κουβέλη, επειδή εξαφανίστηκε στις περιφερειακές εκλογές της Αττικής κάποια κυρία Γιαννακάκη, με ποσοστό γύρω στο ενάμισυ τα εκατό. Πανικός έπεσε στο μαγαζί μήπως και τους έχει πάρει η κάτω βόλτα.

Συμβαίνουν αυτά στα κόμματα με τη μικρή πελατεία και τα οποία όσο υπάρχουν στην πιάτσα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Έτσι και φυσήξει άλλος άνεμος ψάξε να τα βρεις. Δεκάδες κόμματα ήρθαν να μας πουν το ποιήμα τους και, τελικά, πάνε στο καλό και στον αγύριστο.

Δεν είχε, λένε τώρα, αναγνωρισιμότητα η κυρία Γιαννακάκη της Δημαρ γι’ αυτό την έφαγε το σκοτάδι. Γκέλα να μην λαμογιάρουν με κάποιον Αχιλλέα Μπέο, που είχε δυναμική, με τον Ηλία Ψινάκη, τέλος πάντων με κάποιον πασίγνωστο, που θα του έφερνε ψήφους κα παραμύθι φούρναρης θα φούσκωνε το εκλογικό μπαλόνι του κόμματος.

Όπως το λέω. Λαμογιάρουν τα κόμματα, μικρά και μεγάλα, με πρόσωπα δημοφιλή και καταξιωμένα σαν τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, μάνατζερ, με τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα. Και που έφθασε το πράμα;

Φοβερά πράγματα. Ένας Ψινάκης, ένας Μπέος να μην τους συμφέρει να έχουν την υποστήριξη κάποιου κόμματος! Θα τους κατέστρεφε την προεκλογική τους καμπάνια.

Διαβάστε ακόμα:

Τα κρυφά όπλα του δήμαρχου Ψινάκη!