ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΑΡΙΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

 

Φοβερά πράγματα έχουν γραφτεί για τη νίκη της ακροδεξιάς κυρίας Μαρίν Λεπαίν στη Γαλλία. Σκληρή άκρα δεξιά το κόμμα του πατέρα της “Εθνικό Μέτωπο”. Ένα κόμμα που εμφανίζεται σα λαϊκό, ότι είναι με τον λαό, με τις κατώτερες λαϊκές τάξεις, όμως όχι μ΄όλους τους λαούς. Έξω οι ξένοι, σου λέει η Μαρί, όπως το έλεγε και ο πατέρας της. Έξω οι μετανάστες, δεν τους θέλουμε.

Άλλο είναι το θέμα. Όλοι δείχνουν σοκαρισμένοι, με τη νίκη της Μαρίν Λεπαίν. Και την παρουσιάζουν τη δουλειά σα να είναι αυτή η ένοχη. Ότι αυτή προκάλεσε το μεγάλο κακό. Για σταθείτε, ρε.

Το ‘παιξε άγιος Βασίλης η μεγαλοκοπέλλα και σε μια νύχτα τρύπωσε σε εκατομμύρια σπίτια και στα παιδάκια όπου γης έδωσε το δωράκι τους; Δεν γίνεται αυτό. Να προλάβει η ίδια η αρχηγός της φασιστικής δεξιάς της Γαλλίας να ψηφίσει σ' όλα τα τμήματα. Ο κόσμος ψήφισε, για να κάνουμε ταμείο. Το έγκλημα το έκανε ο κόσμος. Όλοι αυτοί που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή της Γαλλίας.

Κατανοητό να διαφωνεί κάποιος με την Μαρίν Λεπαίν, τις ιδέες της, τις θέσεις της. Όχι, όμως, και να την κατηγορούν επειδή βγήκε πρώτη. Επειδή αυτήν ψήφισαν περισσότερο.

Δημοκρατία δεν είναι να βρίζεις, να σχολιάζεις μόνον το άλφα, βήτα κόμμα. Μαγκιά είναι να τα χώνεις και στον κόσμο, επειδή στη δημοκρατία τυχαίνει να ψηφίζουν κι αυτοί.

Διαβάστε ακόμα:

Φευγάτοι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες