«ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ;» Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Η κυρία Ρένα Δούρου θέλει να σώσει τον κόσμο. Κάτι πρέπει να έχει πάθει το κορίτσι. Σίγουρα δεν ήταν έτσι από τότε που μπλέχτηκε με την πολιτική. Την πλάκα της ζωής τους έχουν πάθει κάτι μεγαλοκοπέλλες, πρώτην υπουργίνες, ονόματα δεν λέμε, της σχολής ΠΑΣΟΚ, με το Ρενάκι του Σύριζα. Τι είναι αυτά που λέει;

Βγήκε στον Τράγκα και είπε φόρα παρτίδα “Εγώ είμαι η Ρένα Δούρου!”. Σα να έλεγε Εγώ είμαι η Πάπισσα Ρένα. Φοβερά πράγματα. Από την προεκλογική περίοδο πρέπει να έχει σαλτάρει σ' άλλη διάσταση. “Κύριε Τράγκα, μιλάτε με την Ρένα Δούρου!”.

Περιφερειάρχισσα πλέον η κυρία Δούρου, μεγάλη νικήτρια, παρ' ότι το κόμμα της δεν αύξησε τα ποσοστά του, η Πάπισσα ξανακτύπησε. “Θέλω να κάνω παιδί, όμως όχι τώρα, με τις υποχρεώσεις που ανέλαβα”.

Σωστό. Πολύ σωστό. Δεν γίνεται να είσαι στο Νο2 πιο σπουδαίο πόστο στη δημόσια ζωή του τόπου, μετά τον πρωθυπουργό, και παράλληλα να είσαι αληθινή μητέρα. Με το παιδί που γέννησες θα ασχοληθείς ή, με την αλλαγή στην περιφέρεια;

Ο τρόπος, όμως, που αυτοτοποθετείται στο γιατί δεν είναι φρόνιμο να γίνει μητέρα μία μαχόμενη πολιτικός με υψηλές φιλοδοξίες να πετύχει, να κάνει ανατροπές είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός. Εξηγεί επί λέξει: “Υποκριτικό είναι να θες να σώσεις τον κόσμο, την περιφέρεια Αττικής, και να μην έχεις χρόνο για το παιδί σου”.

Όπως τα λέει. Το κορίτσι θέλει να σώσει τον κόσμο. Την περιφέρεια. Έτσι την έχει δει. Και πώς θα ανταποκριθεί, παραδέχεται, όταν θα είναι υποχρεωμένη να αφοσιωθεί στο νεογέννητο. Στο παιδί που οφείλει να μεγαλώσει.

“Μάνα, γιατί με γέννησες...” θα της παραπονεθεί αύριο το παιδί της κυρίας Δούρου “...αφού είχες αποφασίσει να κερδίσεις το ντέρμπυ με τον Σγουρό;”.

Διαβάστε ακόμα:

Τι συμβαίνει με τον εραστή της Ρένας Δούρου