Η ΚΑΛΠΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα δεν τον αποφασίζουν οι Έλληνες. Ο μαλάκας της παρέας είναι όποιος θαρρεί ότι ο πρωθυπουργός, Σαμαράς είναι αυτός, Τσίπρας, βγαίνει από τις εκλογές.

Μιλάμε για ιστορία παληά, όχι του σήμερα, μάλιστα όταν η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη. Φαληρημένη. Μπατηρημένη. Τι λέμε τώρα; Ζεις και αναπνέεις με δανεικά και έχεις το θράσος να αποφασίζεις εσύ ποιος θα είναι ο κυβερνήτης σου; Τρελλός παπάς σε βάπτισε.

Αυτά είναι κανονισμένα. Ο κάθε υποψήφιος πρωθυπουργός έχει πάρει το χαρτάκι. Αυτά είναι τα κόζα. Αυτά θα λες. Αυτά θα κάνεις. Και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Τα άλλα άστα επάνω μας, εμείς καθαρίζουμε. Όποιος δεν τα καταλαβαίνει αυτά, τρελλός κουρέας τον κούρεψε.

Κι έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί, όχι. Να μην κρυβόμαστε πίσω από την παλάμη μας. Ελλάδα είσαι, μέγεθος ελαχιστότατο κι εμείς είμαστε οι γαμάω. Τα αφεντικά του πλανήτη. Εμείς κι όχι κάποιος άλλος, κάποιοι άλλοι, αποφασίζουν τη διαδρομή. Τη κίνηση του χρήματος. Εμείς. Γι' αυτό οι επιλογές μας είναι προληπτικές. Τις “εξελίξεις” εμείς, μόνον εμείς, τις κοντρολάρουμε.

Ναι, δεν είναι κακό ο υποψήφιος Έλληνας πρωθυπουργός να τα βρει μαζύ τους. Δεν μπορείς να κάνει διαφορετικά, δηλαδή. Το ζήτημα είναι να είναι παικταράς. Να κάνει τη δουλειά τους, αλλά να μη ξεπουλήσει την Ελλάδα, στο όνομα της “δόξας” του να χριστεί κι αυτός πρωθυπουργός.

Ε, δεν είναι κορόιδα κι αυτοί να επιτρέψουν να βγει στον αφρό ένας παικταράς. Κάνουν παιχνίδι στα σίγουρα με παικτάκια. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σόι είναι ο άντρας της Βούλτεψη