ΜΑΙΡΥΛΙΝ ΜΟΝΡΩ Ο ΑΔΩΝΙΣ!

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Άδωνις ο αρχηγός! Η πόρτα της ΝΔ είναι ανοικτή, είπε ο Γεωργιάδης και αναφερότανε συγκεκριμένα στον Καρατζαφέρη, στον Πολύδωρα και τον Καμμένο. Το παλληκάρι, νοιώθει αρχηγός ο ίδιος και απευθύνεται σε πολιτικούς του ιδίου επιπέδου, σε αρχηγούς. Πολύδωρας, Καμμένος και Καρατζαφέρης είναι μαγαζάτορες. Αρχηγοί κόμματος.

Να γυρίσουν πίσω στο μαντρί, είπε ο Άδωνις για τους τρεις συναδέλφους του, με τους οποίους μάλιστα έχει προσωπικούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Άλλο αυτό. Πάνω απ' όλα, σου λέει, το συμφέρον του κόμματος. Και να μη γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα.

Και τι, δηλαδή, θα γίνει αν προκύψει κυβέρνηση από τον Σύριζα; Καταστροφή. Αυτό θα γίνει, λέει ο Άδωνις, που μιλάει σαν εκπρόσωπος της ΝΔ. Μαλακίες λέει.

Καμμία διαφορά δεν έχει ποιο κόμμα κάνει κυβέρνηση. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας, που δεν είναι παραμύθης. Όποιο κόμμα και να πλειοψηφίσει, πρώτον, δεν θα είναι συνεπές σ' όσα έχει δεσμευθεί και, δεύτερον, θα παίζει μπάλλα κατά τα παραγγέλματα των δανειστών. Των Ευρωπαίων εταίρων.

Μη λέμε μαλακίες. Όση διαφορά είχε το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στην παντοδυναμία του, με την ΝΔ, τόση διαφορά θα υπάρχει, στην πράξη, ανάμεσα σε Σαμαρά και Τσίπρα.

Σε μια ταινία η Μαίρυλιν Μονρώ έλεγε “Ελάτε ν' αγαπηθούμε...”, όχι το άλλο το πονηρό. Ο Άδωνις λέει το χειρώτερο από το πονηρό. “Ελάτε να μαντρωθούμε...” λέει στους Καμμένο, Πολύδωρα, Καρατζαφέρη. Δηλαδή; Ελάτε να πέσουμε μαζύ και όπως κάτσουμε...

Διαβάστε ακόμα:

Τι σόι είναι ο άνδρας της Βούλτεψη;