ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Για όνομα. Όπως λέει και ο επαγγελματίας λαϊκιστής Λάκης Λαζόπουλος. Τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ γιουχάρανε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον πρόεδρο του κόμματος. Το χειρώτερο;

Για όνομα. Όπως λέει και ο επαγγελματίας λαϊκιστής Λάκης Λαζόπουλος. Τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ είχαν γιουχάρει τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον πρόεδρο του κόμματος. Το χειρώτερο; Γαυγίζανε συνθήματα υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου. Μιλάμε για την πιο ξεφωνημένη, την πιο θρασύτατη αλητεία. Έχεις, όμως, να κάνεις με χαμένα κορμιά.

Σα σήμερα, 5 Φεβρουαρίου, το 1919, γεννήθηκε ο μεγάλος αρχηγός. Ο Μέγας Διδάσκαλος στην πολιτική απάτη.Μπροστά του ο Τσίπρας είναι μαθητούδι,ένα προσκοπάκι. Θυμήθηκα το επεισόδιο με τον Βενιζέλο,όχι τυχαία.

Τους έλεγαν «πρασινοφρουρούς» από το 1981 με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 1981 τα κοπρόσκυλα του ''κινήματος''. Κέρδισαν τις εκλογές και από την ίδια ημέρα αμολύθηκαν στον κρατικό μηχανισμό κι είχαν συμπεριφορά ιδιοκτήτη. Ότι είναι δική μας η Ελλάδα. Και είναι ακόμα δική τους. Από το πάγκο τους πέρασε ο Σύριζα για να πάρει την εξουσία.

Έτσι που λες. Έτσι τους είχε διαπαιδαγωγήσει ο αρχηγός του πιο διεφθαρμένου κόμματος από το 1821.

Διαβάστε ακόμα:

Ο έρωτας είχε τσακίσει ψυχολογικά τον Αντρέα