ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αμάν το ένα μου μάτι! Κόντευα να το χάσω όταν άκουσα τον σύντροφο Σκουρλέτη, τον επί του τύπου του Σύριζα, ότι μόλις γίνουμε κυβέρνηση το πρώτο που θα κάνουμε είναι να καταργήσουμε το μνημόνιο. Όχι, ρε.

Αμάν και το άλλο μου μάτι! Κι αυτό παραλίγο να μου βγει όταν άκουσα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, τον σύντροφο Δρίτσα, αυτόν που έχασε και από τον Μώραλη και τον Μιχαλολιάκο στον Πειραιά, ότι στόχος του Σύριζα είναι να φύγουμε από το ΝΑΤΟ. Κι όχι μόνον! Να διαλύσουμε την Αντιλαϊκή Συμμαχία. Όχι, ρε.

Δεν κάνουμε πλακίτσες, λέμε τι λένε οι άνθρωποι. Τόσο εύκολα! Με το στόμα θα ανατινάξουν, θα κομματιάσουν, θα διαλύσουν το ΝΑΤΟ, τον ισχυρώτερο στρατιωτικό συνασπισμό του πλανήτη και θα σχίσουν το κωλόχαρτο, αυτό το Μνημόνιο.

Α, τώρα κατάλαβα! Γι' αυτό ο Τσίπρας είναι προσκεκλημένος σε “κλειστή” και παρεϊστικη εκδήλωση σε υπερπολυτελείας Hotel στη Λίμνη Κόμο με Μπαρόζο, Τριζαί, Αλμούνια, Μπερνιέ, όλα τα καλά προσκοπάκια του συστήματος στην Ευρώπη. Για να τους ξεκαθαρίσει, μ' ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι ο Αλέξης μας, να τους πει αυτά που λένε Σκουρλέτης, Δρίτσας.

Διαβάστε ακόμα:

Του Παναθηναϊκού αντί της Δημοκρατίας πρόεδρος