ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

 

Μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας; Αυτό με ρώτησε ο μαλάκας. Γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι τη μαλακία θα την ακούσεις στα σίγουρα από τον μαλάκα. Κι αυτοί που δεν είναι μαλάκες πιθανόν να στην πουν τη μαλακία, όμως στάνταρ μπετόν να βγει από το στόμα του διπλωματούχου μαλάκα.

Τι θυμήθηκα και απολογούμαι διότι θα κάνω μία παρένθεση. Επαναφέρω ένα εκπληκτικό σκετς του Χάρυ Κλυν. Είναι δύο ηλεκτρολόγοι και ταλαιπωρούνται με τα καλώδια διότι σε λίγο θα εμφανιστεί ο διάσημος καθηγητής της αρχαίας ελληνικής γλώσσης.

“Τι κάνεις βρε μαλάκα;” ο ένας, “Εγώ, ρε μαλάκα; Τη μαλακία την έκανες εσύ, βρε αρχιμαλάκα” ο άλλος. “Μαλάκας είσαι, έτσι γίνεται...”. “Όχι, δεν γίνεται έτσι, μαλάκα”. “Από έναν μαλάκα σαν κι εσένα μπερδεύτηκα κι εγώ ο μαλάκας”. Μη το κουράσουμε. Μαλάκα ο ένας, μαλάκα ο άλλος δεν σταμάτησαν την κασέτα.

Κάποια στιγμή, στο υπόγειο που δουλεύανε φαίνεται ενώθηκαν κατά λάθος τα σύρματα και από πάνω, στην εξέδρα, τους άκουσε ο καθηγητής  και αγανάκτησε: “Αυτός που μιλάει από το μικρόφωνο ποιος μαλάκας είναι;».

Γιατί να μη γίνει πρωθυπουργός και ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν κατάλαβα. Για όλα είναι ικανός ο ελληνικός λαός. Και τον Κώστα Καραμανλή έκανε πρωθυπουργό, και τον Γιώργο Παπανδρέου. Τι περισσότερο έχουν αυτοί από τον μπροστινό του Σύριζα;

Διαβάστε ακόμα:

Με ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι ο Τσίπρας