ΣΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

 

Η κυρία με τα βυζιά έξω μήπως θαρρείς πως είναι κορόιδο; Την κόβεις, δηλαδή, από φάτσα και σουλούπι για κάποια τρελλαμένη, χαζοχαρούμενη. Όχι, βέβαια. Η μεγαλοκοπέλλα με το που κλήρωσε να γίνει εθνοπατέρας, θέλω να πω εθνομητέρα, έκανε την κίνηση του αιώνα, χωρίς πλάκα. Και της έκατσε λουκούμι η δουλειά. Δεν ήταν δυνατόν να το αφήσει έτσι, και να μη δώσει συνέχεια. Και συνέχεια της συνέχειας.

“Μια χαρά ήταν το ρούχο που φόρεσα” επεξήγησε η νεόκοπη βουλευτίνα που με τα πεπόνια της έξω ορκίστηκε στη Βουλή μπροστά σε παπά. “Δεν πήγα στην ορκομωσία με μίνι, ούτε με σιθρού” πρόσθεσε η Χιώτισσα πολιτικός Μαρία Σταυρινούδη. Γεννημένη σταρ η τύπισσα.

Είπαμε. Της βγήκε σινεμασκόπ το έργο στην πρώτη δόση, τσούρνεψε ρεκόρ δημοσιότητας και δεν θα το άφηνε να μη γίνει σήριαλ. “Έχω το δικό μου στυλ στο ντύσιμο, και δεν μπορώ να το αλλάζω”, κάπως έτσι το είπε. “Είτε πάω στη Βουλή ή, στο μαγαζί μου δεν θα αλλάζω το στυλ μου στο ντύσιμο”.

Δίνει πράμα η κυρία και το παίζουν τα μήντια. “Δεν ήταν μεγάλο το ντεκολτέ μου και απορώ με το ντόρο που σηκώθηκε. Η λήψη της κάμερας έγινε από ψηλά, γι' αυτό με παρουσίασε έτσι...”. Φοβερά πράγματα. Ο οπερατέρ φταίει. Σα τους τηλεσκηνοθέτες στα γήπεδα που άμα τσεκάρουν τίποτα γυμνό σε κορίτσι της εξέδρας παρατάνε το ματς και ζουμάρουν σχετικώς.

“Και στο CNN έχω μιλήσει...” είπε η κυρία που λόγω τηλεοπτικής παρεξήγησης και λανθασμένης λήψης εμφανίστηκε με πλούσιο και γυμνό στήθος στην ορκομωσία της “... αλλά τόση φασαρία δεν είχε γίνει”. Κοιμούνται όρθιοι στο CNN.

Διαβάστε ακόμα:

Με ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι ο Τσίπρας