ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 

Μπουμπουλίνα και Μαντώ Μαυρογένους στη Βουλή η Άννα Καραμανλή. Η ξευτύλα πια στην Ελλάδα έφθασε πάτο. Τελειώσαμε. Πιο κάτω δεν γίνεται. Αγωνίστρια του βασανισμένου λαού και με δάκρυα στα μάτια, σκέτη Μάρθα Βούρτση, η βουλευτίνα της ΝΔ που έκανε επίθεση στον γιο του θυρωρού κι όχι τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.

Πολιτικά παίζει την τσαχπινιά της η πρώην τηλεπαρουσιάστρια. Πολιτικά θα μιλήσει και ο αποδυτηριάκιας. Τα έβαλε με το φόρο του ΕΝΦΙΑ η κυρία και τα έχωσε στον βοηθό του Χαρδούβελη. Φοβερά πράγματα. Και ο βοηθός, αφού έκανε το show της η κυρία, της είπε «Να τα πεις στον Χαρδούβελη».

Κι αν ξανακάνει το σκέρτσο της με μελό και σιρόπια η Αννούλα, αυτή τη φορά στον υπουργό οικονομικών, αυτός, ο Χαρδούβελης, αν είναι σωστός, θα της ξηγηθεί το ίδιο με τον βοηθό: «Πήγαινε, κυρά μου, να τα πεις στον Σαμαρά!».

Έτσι είναι. Ο Χαρδούβελης κάνει ό,τι θέλει ο πρωθυπουργός. Όπως ο βοηθός του Χαρδούβελη ό,τι του λέει ο προϊστάμενος του. Και ο Σαμαράς κάνει ό,τι του πει ο Σόϊμπλε.

Να πάει, λοιπόν, στον Γερμανό υπουργό οικονομικών η κυρία Καραμανλή, με το βαρβάτο όνομα, μετράει ακόμα σα γυναίκα, και να του πει ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο. «Εγώ σου μιλάω, η Άννα Καραμανλή, ποιος Σαμαράς, διαφορετικά θα έχει να καθαρίσεις μαζύ μου, εσύ και η Μέρκελ».

Τελειώσαμε. Μια Αννούλα θα μας σώσει. Τα ‘βαλε με τον Χαρδούβελη, λες και αυτόν τον έκανε υπουργό οικονομικών ο Σύριζα.  

Διαβάστε ακόμα:

Και για Τσίπρα ικανός ο ελληνικός λαός