ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ

Πηγή: Fosphotos
 

Είσαι σε μπαλκόνι του 16ου ορόφου και σου δίνει ένας μια σπρωξιά κι αρχίζει η πτώση σου, η ασταμάτητη. Ξαφνικά από το μπαλκόνι του 11ου ορόφου πετάγεται ένας τρόμπας με μικρόφωνο που στο ρίχνει στη μάπα σου:

-Πέστε μου, ποιον γιατρό προτιμάτε αν γλυτώσετε; Τον αρχίατρο Τσίπρα, τον ψυχολόγο Σαμαρά, τον Βενιζέλο να σας κάνει μασάζ, τον Κουβέλη για τις κομπρέσες σας ή, τον οδοντίατρο Καμμένο; Μήπως το δόκτωρ Κουτσιούμπα τον οφθαλμίατρο; Υπάρχουν και οι χρυσαυγίτες να σας παίξουν δημοτικά τραγούδια.

Τι λέμε; Θέλω γκάλοπ! Κι άλλο γκάλοπ! Το προηγούμενο, ας είναι λίγων ημερών, ωρών, έχει παληώσει. Δεν ξέρω τι μέρα ξημερώνει αύριο, βγάζω λιγώτερα λεφτά από τους φόρους που μου βάζουν, είμαι σε απόγνωση κι ο άλλος κάνει γκάλοπ. Ποιον ψηφίζω.

Ε, λοιπόν, ναι, θέλω γκάλοπ. Είναι το φάρμακό μου. Όπως θα μου κάνουν πολύ καλό οι πρόωρες εκλογές. Μην περιμένω να σκάσω στο έδαφος από τον 16ο όροφο που μ' έριξαν. Πού το ξέρεις, στον 8ο όροφο, ακόμα και στον 3ο όροφο κάποιος να προλάβει να μ' αρπάξει και να με σώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο καραγκιόζης πρωθυπουργός