Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ!

Πηγή: Fosphotos
 

Εγώ θα σου πω ποιο είναι το χρήσιμο γκάλοπ. Όλα αυτά που κάνουν κάθε τόσο, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, είναι άχρηστα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Καμμία σημασία δεν έχουν τι δίνει σήμερα ο κοσμάκης σε κάθε κόμμα, χθες τόσο, αύριο τόσο. Και η βελόνα όλο μετακινείται και ποτέ δεν σταθεροποιείται.

Νέο γκάλοπ, ο Σύριζας 26,7 και η ΝΔ 20,2. Το γνωστό σκηνικό. Το αναμενόμενο. Η θέση του κόσμου δεν εξαρτάται από τον κόσμο. Δεν έχει άποψη ο κόσμος, δηλαδή. Κι όμως, τα γκάλοπ καταγράφουν ό, τι δήθεν θέλει ο κόσμος. Η πλαστογραφία.

Βγαίνει π.χ. η Μέρκελ και λέει Αν ψηφίσετε τον Σύριζα θα χαρίσω τα μισά χρέη. Τι θα κάνει ο κόσμος; Θα ψηφίσει Μέρκελ, κανέναν Τσίπρα. Βγαίνει η Άγκελα και λέει Μια χαρά τα πάει ο Σαμαράς, σας χαρίζω τα μισά χρέη και για δέκα χρόνια σταματάτε να αποπληρώνετε τα δάνεια. Τι θα κάνει ο κόσμος; Θα ψηφίσει Μέρκελ και Σόιμπλε μαζύ, κανέναν Σαμαρά.

Δεν σου είπα ποιο είναι εκείνο το γκάλοπ που αξίζει τα λεφτά του, όχι αυτά τα σάπια, πόσο τα εκατό πιάνει το κάθε κόμμα. Να ρωτηθεί ο κόσμος: Ο Σύριζα, που όλα τα γκάλοπ τον θέλουν ξεκάθαρα πρώτον εδώ κι ένα χρόνο, θα εφαρμόσει αυτά που λέει; Αυτό είναι το ερώτημα. Ας γίνει αυτό το γκάλοπ και μετά τα ξαναλέμε. Τι λέμε; Ότι ο κόσμος είναι καταδικασμένος εδώ και χρόνια να ψηφίζει για κυβέρνηση το κόμμα που δεν πιστεύει. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Το φάρμακο στην ελεύθερη πτώση