ΔΑΓΚΩΣΑΝΕ ΣΤΟ... ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!

Πηγή: Fosphotos
 

Φοβερά πράγματα. Αρπάξανε το πακέτο από τον Κωνσταντίνο να φτιάξουν το “βασιλικό” κόμμα και σήμερα, μετά τέσσερις μήνες, λένε στον πρώην ότι δεν γίνεται. Ότι δεν σηκώνει η πιάτσα “βασιλικό κόμμα” και θα την πάμε τη δουλειά αέρα πατέρα στη δεξιά πελατεία.

Αν είναι έτσι, τότε να επιστρέψουν τα λεφτά στον Κοκό. Εντάξει, δεν είναι δικά του, έχει κι αυτός τους χρηματοδότες του. Αδιάφορο αυτό. Το πακέτο, πάντως, δόθηκε για μια συγκεκριμένη δουλειά, αφού ο ίδιος που πλέον εμφανίζεται σχεδόν σα μόνιμος κάτοικος Ελλάδος δεν τολμάει να βγει μπροστά.

Θυμίζω την περίπτωση του Συμεών της Βουλγαρίας. Το απίθανο. Το απίστευτο και πραγματικό. Επί κομουνισμού θεωρούνταν ο “νόμιμος” διεκδικητής του θρόνου στην Βουλγαρία και από το πουθενά, χωρίς να γνωρίζει τη μητρική του γλώσσα, τα βουλγάρικα, τον κάλεσε, παρασκηνιακά βέβαια, το πρώην κομουνιστικό και νυν σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας και έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές. Τις κέρδισε με απόλυτη πλειοψηφία.

Ο Κωνσταντίνος κάθε τόσο κάνει και μία δήλωση κρυφοπολιτικής σκοπιμότητας, έτσι για να παίζει το όνομά του, αλλά δεν έχει τα άντερα να φτιάξει κόμμα. Και απλά κατά καιρούς δέχεται προτάσεις από άλλους, που του προτείνουν να γίνουν “μπροστινοί”, ο πολιορκητικός κριός του. Έτσι έγινε και τώρα και τον δαγκώσανε στο... παντελόνι.

Διαβάστε ακόμα:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου πίσω από τον Τσίπρα