ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

πηγή: Fosphotos
 

Συναντήθηκε μ' ένα πολύ γνωστό όνομα του αθλητισμού ο Αλέξης Τσίπρας. Παληοκαιρισμένο αυτό που θα πω, όμως έχει την αξία του. Συνέβη τις ημέρες του μουντιάλ, το περασμένο καλοκαίρι.

Αφού ειπώθηκαν κάποιες μαλακίες, σοβαρές μαλακίες, τι άλλο παρά μαλακίες θα πέσουν ανάμεσα σ'ένα σοβαρό επαγγελματία κι έναν αρχηγό κόμματος. Κυριλάτες, κουλτουριάρικες παπαρδέλες. Κάποια στιγμή λέει ο δικός σου στον πρόεδρο του Σύριζα.

“Δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι ούτε αριστερός, όμως σε ψήφισα. Και θα σε ξαναψηφίσω στις προσεχείς εκλογές, όμως αν δεν κάνεις αυτά που υπόσχεσαι, τότε θα σου κάνω κριτική”.

Τον κύτταζε σα χαζός ο Τσίπρας. Τι μου λέει αυτός; Εδώ λέμε αυτά που λέμε γιατί αυτά πρέπει να λέμε, αυτά θέλει να ακούσει ο κοσμάκης κι αυτός με... δουλεύει; Τι είναι αυτά που μου τσαμπουνάει, ότι θα με ξαναψηφίσει αλλά θα μου κάνει κριτική, αν δεν είμαι συνεπής.

Βεβαίως αυτά δεν βγήκαν από το στόμα του Τσίπρα. Ο τρόπος, όμως, που ο αρχηγός του Σύριζα κυττούσε τον άλλονα ήτανε σα να τα έλεγε. Σα να πρόδιδε τις σκέψεις του.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκυβερνήτης και λαϊκιστής