ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Δεν υπάρχει ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς από το αεροπλάνο. Μιλάνε τα νούμερα, η στατιστική. Όσο κι αν φοβίζει, σχεδόν τρομάζει και δικαιολογημένα κάποιους η πτήση στα 30.000 πόδια υψηλά μέσα σ΄ένα σιδερένιο πουλί, τα δυστυχήματα είναι μηδενικά, πολύ λιγώτερα απ' ό, τι με αυτοκίνητο, με τραίνο, με καράβι.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό, από πιτσιρικάς, από μαθητής μπλέχτηκε με τα κόμματα, το ένα κόμμα, το ΚΚΕ. Η μοναδική του επαφή ήταν ένα από τα είδη αερομοντελισμού, που για κάποιους θεωρείται αεροαθλητισμός, αθλητισμός, χομπύστικος, βέβαια.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, την κάποια στο παρελθόν ερασιτεχνική ενασχόληση με τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια-παιχνίδια του Τσίπρα, γι' αυτό τον έβαλε στη θέση πιλότου κανονικού αεροσκάφους με 300 επιβάτες ο Απόστολος Γκλέτσος. Ήταν μια ευφυής επιθετική κίνηση του αρχηγού του νέου κόμματος “Τελεία”.

Ασκώ πολιτική σημαίνει βαράω τον άλλον. Φοβερό, ε; Αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού, να τα χώνει στον άλλον. Αυτό που κάνει ο Τσίπρας. Αυτό που κάνουν όλοι. Ο ηθοποιός δήμαρχος Στυλίδος έφτιαξε το κόμμα του και το πρώτο επικοινωνιακό του μπαμ ήταν να απαξιώσει τον πρώτο της πιάτσας. Μαλάκας είναι να ασχοληθεί με τον Καμένο ή, τον Κουτσούμπα;

Και τι είπε ο Γκλέτσος; “Ο Τσίπρας δεν έχει δουλέψει, ούτε έχει διοικήσει τίποτα. Προς Θεού μη γίνει πρωθυπουργός, καταστραφήκαμε. Σα να βάλεις ένα παιδάκι που εκπαιδεύεται σε προσομοιωτή πτήσης να οδηγήσει αεροπλάνο με 300 ανθρώπους μέχρι το Παρίσι. Ας συζητήσουμε σοβαρά σ' αυτή τη χώρα”.

Κάνουμε την πλάκα μας, δηλαδή, κατά τον Γκλέτσο, όταν έχουμε δημοσκοπικά πρώτο κόμμα τον Σύριζα με αρχηγό τονΤσίπρα. “Καλύτερα ο Σαμαράς της διαφθαρμένης ΝΔ παρά το προσκοπάκι” λέει ο σύντροφος Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε ακόμα:

Οι βουλευτές του Σύριζα παίρνουν μίζες!