ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΣΙΠΡΑ - ΓΙΑΝΝΑΣ

 

Περισσότερο από μια ώρα κι ένα τέταρτο κράτησε η συνάντηση της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου με τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα. Έκανα κιόλας το πρώτο σχόλιο! Αποδυτηριάκια διαβάζεις.

Εβδομήντα πέντε λεπτά της ώρας είναι χρόνος πολύς. Αυτό είναι το σχόλιο. Και στα 75 λεπτά δεν συζήτησαν το λόγο για το οποίο υποτίθεται η κυρία δισεκατομμυριούχος επισκέφθηκε το φτωχαδάκι για τα μέτρα της κι αυριανό, αμάν και πότε, πρωθυπουργό.

Θυμίζω ότι η Γιάννα και Αλέξης βρέθηκαν για το συνέδριο μετά από 8 μήνες του ιδρύματος Μπιλ Κλίντον. Ένα θέμα που δεν χρειάζεται να ξοδευόντουσαν για περισσότερο από διόμισυ λεπτά. Τι, λοιπόν, λέγανε οι δυο τους, ο πρόεδρος του Σύριζα, και η συντρόφισσα Γιάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν χρειάζεται να τις διασταυρώσω, διότι τις εκτιμώ απολύτως αξιόπιστες και προέρχονται από το κύκλο της μιας πλευράς, η Γιάννα με το δικό της στυλ του ξηγήθηκε σχεδόν στα ίσα του Αλέξη μας: Ό,τι είπα υπέρ του Σύριζα και για πάρτη σου, τα εννοώ. Και δεν τα παίρνω πίσω. Άρα, είμαι ανοικτή σε συνεργασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φορέσω ποτέ φανέλλα Σύριζα. Ότι θα γίνω μέλος, φίλος του κόμματος σας.

Εγώ, σαν Γιάννα, κύριε πρόεδρε του Σύριζα, δεν είμαι για μοναστήρι. Είμαι γυναίκα της δράσης, έχω κατά νού συγκεκριμένα πράγματα, που σημαίνει ότι αν οι θέσεις του Σύριζα βρίσκονται κοντά στις δικές μου κοινοφελείς επιδιώξεις δεν βλέπω γιατί να μην τις αλληλοϋποστηρίξουμε με πολιτική τόλμη. Αυτά, προς το παρόν.

Διαβάστα ακόμα:

Γιατί τα έβαλε ο Γκλέτσος με τον Τσίπρα