ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ

 

Τις μίζες τις παίρνανε πολιτικοί. Ποιοι άλλοι; O όποιος έχει νταραβέρι με το δημόσιο, για να κλείνει η δουλειά, θα πρέπει να πέσει η υπογραφή από τον πολιτικό. Και το μαύρο χρήμα θα πάει στον κομματικό πολιτικό, στον κυβερνητικό πολιτικό. Όχι στο κόμμα, όχι στην κυβέρνηση, όχι στο δημόσιο ταμείο.

Η Siemens, που αποτελεί σχολή στα πακέτα κάτω από το τραπέζι εδώ και έναν αιώνα, δεν τα έσπρωχνε μόνον στο κυβερνητικό κόμμα, δηλαδή στη συμμορία, στα 2-3 πρόσωπα της κυβέρνησης. Μίζες θα πάρει και η συμμορία, η Παράγκα της αντιπολίτευσης.

Ήξερε τι έκανε η γερμανική πολυεθνική και το έκανε σ’ όλες τις χώρες, και στις πέντε ηπείρους. Δηλαδή; Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, μίζες στους πασόκους που θα κάνουν τη δουλειά, μίζες και στη ΝΔ. Όπως το λέω. Δεν μιλάμε θεωρητικά, υποθετικά, ακαδημαϊκά. Μιλάμε συγκεκριμένα. Μίζες και αρπακτές από τους κυβερνητικούς, και από τα χοντρολαμόγια της αντιπολίτευσης. Για δυο λόγους.

Πρώτον, να μη γαυγίζει η αντιπολίτευση για τις συμφωνίες της Siemens με την κυβέρνηση. Και τα ‘χουμε καλά και με τα δυο μεγάλα κόμματα, διότι αύριο θα γίνει κυβέρνηση το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τσίπρας μπασταρδεύει τον Σύριζα