ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ

 

Ακόμα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που παίζεται τα πρωινά της Κυριακής σε ξερά γήπεδα, δεν γίνεται τόσο ξευτυλέ ολέ μια δωροδοκία ποδοσφαιριστή ή, διαιτητή. Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλε χθες Τρίτη βράδυ η βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Σταυρούλα Ξουλίδου. Κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού της με τρία εκατομμύρια ευρώ.

Πολλά τα λεφτά, ρε μάγκα. Δεν το πιστεύω ρε. Για μια κωλοψήφο, προκειμένου να βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μη γίνουν εκλογές. Τρία εκατομμύρια, ρε.

Για την κυρία Ξουλίδου αυτός που την πλησίασε, που της υποσχέθηκε τα τρία είναι στέλεχος της ΝΔ. Με ηλεκτρονικό μήνυμα της είπε αυτός που ήθελε να την ψήσει ότι τα έχει πάρει και ο συνάδελφό της βουλευτής στο ίδιο κόμμα Παναγιώτης Μελάς. Φοβερά πράγματα.

Επόμενο ήταν να τα πάρει στο κρανίο ο Μελάς, ο μόνος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που είχε διαφοροποιηθεί από την θέση του κόμματός του. Ο Μελάς, λοιπόν, απειλεί με προσφυγή στην δικαιοσύνη, ενώ τις καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού της Ξουλίδου επιβεβαίωσε ο Πάνος Καμένος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, στο Blue Sky, πρωτομίλησε η Ξουλίδου, και στο ίδιο κανάλι o Καμένος πληροφόρησε την Ελλάδα ότι ο ίδιος συμβούλευσε την βουλευτίνα να κάνει ότι δέχεται την προσφορά, για να παγιδεύσουν τον δράστη. Δεν εξήγησε, όμως, ο Καμένος γιατί δεν κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές, παρά μόνο ενημέρωσε τον Συριζα.

Όπως επίσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν εξήγησε γιατί κάνει σήμερα την καταγγελία, με καθυστέρηση ενός μηνός.

Το κουφό σ’ αυτήν την ιστορία είναι ότι εμφανίζεται τελείως γκαγκά αυτός που επιχείρησε την δωροδοκία. Από το τηλέφωνο έκανε τη δουλειά, δηλαδή άφησε τα ίχνη του με το ηλεκτρικό μήνυμά του περί …δωροδοκίας αλλουνού βουλευτή. Σαν να έστελνε ευχές για την ονομαστική γιορτή της Σταυρούλας...

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παπανδρέου στηρίζει Σαμαρά!