ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;

Πηγή: Fosphotos
 

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο γνωστός, είναι γιατρός. Ποια ειδικότητα έχει σαν επιστήμονας, σαν υπηρέτης του Ιπποκράτους; Άσε τι λένε τα χαρτιά, τα πτυχία και τα διπλώματα, τα βιογραφικά και ό,τι έχει διαβάσει ο Ανδριώτης πολιτικός, πρώην δήμαρχος Αθηναίων. Ο Κακλαμάνης έχει μάτι. Ψυχολόγος δεινός. Και με την ικανότητα στο σπρεχεν, ζωγραφίζει την ιδανική περιγραφή για το άτομο που αναλύει. Να μπούμε στο θέμα.

Κακλαμάνης και Σαμαράς έχουν μια προσωπική ιστορία. Δική τους. Ένα προσωπικό δέσιμο, που πέρασε από τρία σενάρια. Από κολλητάρια, φθάσανε να μη χωνεύονται. Να λέει ο ένας για τον άλλον όχι κουβέντες καλές.

Φτιάχνει το κόμμα του το 1993 ο Σαμαράς, την ΠΟΛΑΝ, και από τους πρώτους που ήταν δίπλα του ο Νικήτας Κακλαμάνης. Πρώτης τάξεως παίκτης τηλεοπτικός. Εκατοντάδες, ναι, τόσες πολλές εμφανίσεις σε εκπομπές, που ο γιατρός έδωσε πόντους στην ΠΟΛΑΝ. Η ζωή τα ‘φερε έτσι που οι δυο τους βρέθηκαν απέναντι, μάλιστα ο ένας να είναι αρχηγός της ΝΔ.

Έχει ακόμα αδυναμία στο φουστάνι ο Αντώνης Σαμαράς; Κάποια πράγματα στη ζωή, μάλιστα αν είναι καλά και ευχάριστα πράγματα, δεν κόβονται. Στο φινάλε ο Σαμαράς είναι 63 χρονών, οπότε ακόμα το εργαλείο παίρνει μπρος. Τέλος πάντων, ο πρώην κολλητός γι’ αυτό το θέμα λέει ότι ο πρωθυπουργός ήταν μπερμπάντης. Μουνάκιας στα ελληνικά.

Το άλλο, που επίσης παρουσιάζει πολιτικό ενδιαφέρον είναι ότι, κατά τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ανασφαλής. Με συνέπεια οι από δίπλα του να εκμεταλλεύονται τούτη την αδυναμία του. Πήρες χαμπάρι;

Στην πραγματικότητα ο Κακλαμάνης τον χτύπησε σα χταπόδι στο βράχο τον Σαμαρά. Του αφαίρεσε το Νο1 προσόν που χαρακτηρίζει τον ηγέτη. Ότι είναι έρμαιο, ότι είναι εύκολος να παρασύρεται από τους δίπλα του, αυτούς που έχει στην προσωπική ομάδα του. Αυτούς με τους οποίους συζητά, σε αυστηρά διαπροσωπικό επίπεδο, τα εθνικά μας ζητήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Προσγειώθηκε ανώμαλα ο Σαμαράς