ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Πηγή: Fosphotos
 

Τον βάζεις νοικάρη στο σπίτι σου και πριν λήξει το συμβόλαιο που έχεις μαζύ του ο δικός σου θέλει να φύγει. Να πάει στον αγύριστο. Μια στιγμή, όμως. Εδώ το διαμέρισμα που σου είχα νοικιάσει, κύριε χάλια, το 'χεις κάνει μπουρδέλο. Πώς, ρε, τα κατάφερες και γκρέμισες ενάμισυ τοίχο; Ξήλωσες τα υδραυλικά και έβγαλες τα μισά καλώδια του ηλεκτρικού. Χαλασμένα ντουλάπια, σπασμένα πλακάκια.

Και τι λέει ο ζημιάρης; Μην ανησυχείς! Θα σου βρω άλλον ένοικο και θα εγγυηθώ εγώ γι' αυτόν!

Μιλάμε για την αποθέωση της ξευτύλας. Τόσο ξευτυλισμένο μ' έχει. Να περιμένω να εμπιστευτώ αυτόν που με κατέστρεψε.

Μήνυμα, λέει, Καραμανλή Κώστα στον Σαμαρά Αντώνη. Στηρίζω την κυβέρνηση, όμως λέω “όχι” σε νέα μέτρα.

Η απόλυτη ντροπή Καραμανλή. Η απόλυτη υποκρισία Καραμανλή. Λέω “όχι” σε νέα μέτρα. Τέτοια κοροϊδία. Τι θέλει να μας πει ο Τοτός; Ότι αν ήταν αυτός πρωθυπουργός δεν θα έπαιρνε νέα μέτρα. Ενώ ο Σαμαράς δεν είναι υποχρεωμένος, δεν πιέζεται από την τρόικα για να πάρει κι άλλα μέτρα. Όχι αυτό.

Με το “μήνυμά” του ο Καραμανλής περνάει το παραμύθι ότι ο ίδιος δεν έχει καμμία ευθύνη για το μνημόνιο που ήταν 7 χρόνια πρωθυπουργός, ότι ο Σαμαράς χωρίς να του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό η τρόικα δεν σκέπτεται τίποτα άλλο παρά να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι του κόσμου.

Ευτυχώς! Που κάνει αντίσταση στην τρόικα ο Καραμανλής. Αυτός, που κι αυτός βοήθησε σ' ένα βαθμό να πέσουμε στο λάκο με τα κωλοδάκτυλα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα σπάνε Σαμαράς και Βενιζέλος