ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ

Πηγή: Fosphotos
 

Και σήμερα στο site Στήβεν Αβραμίδης. Αναλύει την ιστορική πορεία από τα pockemon στο playstation του Γεωργάκη Παπανδρέου ο οποίος εκτός κυβέρνησης δηλώνει κι αυτός αντιμνημονιακός, μάλιστα πανέτοιμος να δείρει τον Σοϊμπλε.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Είδατε τι γίνεται στο μπουρδέλο; Υπάρχει μια συστηματική παρουσία του πελάτου. Αφού του άρεσαν οι πουτάνες, γιατί να αλλάξει στέκι; Λογικότατο. Οπότε ξαναεμφανίστηκε για τις τομές του ο Γιωργάκης. Ο φαλακρός, που για τον λόγο αυτόν, θεώρησε απαραίτητο το μουστάκι. Περνώντας το μήνυμα. Τα πιο κάτω έχουν αξία.

Κι η παρέμβαση του μοναδικού ανθρώπου που προσπάθησε να αλλάξει αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει με τα γνωστά αποτελέσματα για το δάχτυλο του ήταν εντυπωσιακή. Είδα την αφίσα που διάλεξε για τις δηλώσεις του. Ο παππούς του κι ο μπαμπάς του στο φόντο. Και η λεζάντα Από τον ανένδοτο στην αλλαγή».

Αισθάνθηκα πολύ συγκινημένος κι εγώ σαν τον ΓΑΠ. Που έχει τον ίδια γνώση κι εκτίμηση προς τους προγόνους του, όπως έχω κι εγώ προς το Κυνώνειο Άγος. Χώρια την βαθύτατη γνώση που έχει για την Ιστορία. Ο ανένδοτος έφερε την χούντα κι η αλλαγή έφερε όλα τα σημερινά θέματα που έχουμε. Χώρια που ούτε το ζιβάγκο επεβλήθη ακόμα και τώρα που τα πετρέλαια είναι ψιλοακριβά.

Επίσης, ο ΓΑΠ έδειξε και την μετριοφροσύνη του την ώρα που επέστρεψε στο πάλκο. Η αφίσα δεν είχε ούτε καν ένα από τα επιτεύγματα του. Ας πούμε το πόσο γρήγορα πέρασε τα pockemon στο playstation. Το πώς πήρε την απόφαση για την υπουργοποίηση του Παπακωνσταντίνου και τόσα άλλα, που θα θέλαμε πεντακόσιες σελίδες για να τα ξαναφέρουμε στην μνήμη μας μέσω γραπτών κειμένων. Πάντα η οικογένεια Παπανδρέου ήταν σεμνή. Μια απλή αεροσυνοδός ήταν η μητριά του ΓΑΠ.

Η τομή λοιπόν, ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόταν η ελληνική κοινωνία, που δείχνει να οδεύει σε βαρειά πόλωση. Τι θα πει, ή πρόεδρος ή εκλογές; Αυτά είναι μαλακίες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Ο Γιωργάκης, που ανήκει στο συγκυβερνόν κόμμα αλλά μάλλον δεν τον εχουν ειδοποιήσει ακόμα, χειρούργησε ξανά δείχνοντας το νευραλγικό πνεύμα του. Ζήτησε εκλογή προέδρου και μετά κυβέρνηση εθνικής ενότητας με σκοπό να φύγει το μνημόνιο.

Τα λέω περιληπτικά κι εν συντομία αφού οφείλω να παραδεχθώ οτι δεν φτάνω την διάνοια του ανδρός, που είχε βρει τα λεφτά όταν δεν κυβερνούσε αλλά τα έχασε ενώ πήρε την λαϊκή εντολή. Άλλο επίτευγμα αυτό. Να έχεις την κυβέρνηση μόνος σου, να έχεις βάλει εσύ προσωπικά την χώρα στα μνημόνια και τώρα να θέλεις να τα διώξεις. Και να ζητάς να πάμε όλοι μαζί για να δείρουμε τον Σόιμπλε. Ξαναβρήκε λεφτά; Ωρίμασε διότι κατόρθωσε και τερμάτισε και τον super Mario; Πού να ξέρω. Τα πάντα είναι πιθανά εκεί στα Harvard που γύρναγε κι έκανε διαλέξεις. Χώρια τα κανό στην Πάρο. Ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει μια απλή ηλίαση άμα είσαι και φαλακρός;

Αλλά η πραγματική ελπιδοφόρα απειλή των τομών του ΓΑΠ ήταν το φινάλε: Αν αυτά δεν γίνουν, τότε είναι έτοιμος να κάνει νέο πολιτικό κόμμα. Σίγουρος, οτι αν δεν τα καταφέρουν όλοι αυτοί της εθνικής ενότητας – λέμε αν κάνουν την πρόταση του ΓΑΠ πραγματικότητα – τότε με τον νέο του φορέα θα πάρει αυτοδυναμία και φυσικά θα καταφέρει να διώξει αυτό που αυτός έφερε. Που, βάσει ιατρικής είναι σωστό: Τι είναι το εμβόλιο; Ο ίδιος ο ιός σε αδρανοποιημένη μορφή.

Οπότε υπάρχει ακόμα ελπίδα. Και να περάσουμε μια κάποια δυσκολία, η χώρα έχει πάγκο. Κι ο ΓΑΠ δεν είναι φαταούλας. Δίνει μια ευκαιρία στους υπάρχοντες σήμερα στην βουλή. Δεν πάει κατ΄ευθείαν στην δημιουργία του κόμματος, όπως είχε κάνει ο Βενιζέλος εκείνο το βράδυ των εκλογών και εθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία των Πασόκων πελατών. Διότι καταλαβαίνετε τι θα είχε γίνει αν ο ΓΑΠ είχε ήδη ανακοινώσει το κόμμα του. Προχείρως αναφέρω οτι ο Αντρίκος, θα είχε ήδη εισπράξει τα CDS.

Εγώ λοιπόν, που είμαι πολύ υπέρ της δημοκρατίας – αν μπορούσε ο κάθε Έλληνας θα είχε δικό του κόμμα – θέλω να μην ακούσουν τον Γιωργάκη. Οπότε να έχουμε καινούργιο κόμμα. Το Playstation 6. Μια πραγματική αλλαγή, απαλλαγή, συναλλαγή, που θα είναι ανοιχτό στον κάθε Έλληνα χειριστή ηλεκτρονικών κονσολών. Σε έναν ανένδοτο εναντίον των Androids και των σκοτεινών κύκλων του Steve Jobs. Διότι αυτοί είναι οι αγορές. Τους οποίους ο Γιωργάκης θα σκότωνε με την δύναμη των τηλεχειριστηρίων. Κι οφείλουμε να το δοκιμάσουμε κι αυτό.
Όπως οφείλουμε να καταγράψουμε κι όλους αυτούς που θα στελέχωναν το νέο κόμμα, αλλά κι εκείνους που θα το ψήφιζαν. Διότι πρέπει να έχουμε μια πληροφόρηση επίσημη για το όριο της ιδιοφυίας. Διότι και η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων δεν θα πρέπει να αποδίδεται μόνο σε κακουργηματικές πράξεις. Και η αποδεδειγμένη μαλακία είναι αρκετή. Μπας και ξαναφέρναμε και τον εξωστρακισμό σαν θεσμό της δημοκρατίας.

Υγ1. Πάει κι ο Πέτσος. Ο αγωνιστής που γλύτωσε από την 17Ν αλλά τον παραπέμσανε στο ειδικό δικαστήριο. Ένας μας έμεινε ακόμα, μπας και γλυτώσουμε από τους τότε απατεώνες.

Υγ2. Εμπρός Γιωργάκη για ένα νέο Ελλαδάκι. Καρατρόμπα, αρχιπαπάρα.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ «το φώς του φεγγαριού και ο ίσκιος του ηλίου»

Διαβάστε ακόμα:

Παρασκηνιακές επαφές Τσίπρα με Μέρκελ