ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ!

 

Είναι γελοίο υποκείμενο. Είναι νούμερο ανεκδιήγητο. Είναι παλαβωμένο παιδί. Φοβερά πράγματα. Έτσι χαρακτηρίζει φόρα παρτίδα από τα ραδιόφωνα ο Θόδωρος Πάγκαλος τον Αλέξη Τσίπρα. Και ότι η Ελλάδα θα πάθει τη ζημιά της αιωνιότητας αν εκλεγεί πρωθυπουργός αυτός ο γελοίος Τσίπρας.

Να μιλήσει και ο αποδυτηριάκιας. Ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα να βγάζει γλώσσα για τον Τσίπρα είναι ο Πάγκαλος. Βεβαίως θα μιλήσουμε σοβαρά. Μόνον σοβαρά. Ο Πάγκαλος, περισσότερο από κάθε άλλον πασοκτζή οφείλει να κρατάει κλειστό στόμα. Δεν επιτρέπεται ούτε αλήθειες σε βάρος του Τσίπρα να λέει. Γιατί;

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήτανε ο Πάγκαλος. Παρών σ' όλες τις κυβερνήσεις του. Έκανε ακόμα τον αντιπρόεδρο στον ανεκδιήγητο Γιωργάκη Παπανδρέου. Και σήμερα τα βάζει με τον Τσίπρα, ο οποίος δεν κάνει τίποτα περισσότερο απ' αυτό που διδάχθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Να ξέρουμε τι λέμε.

Αν είναι μια φορά νούμερο ο Τσίπρας, τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου ήτανε δέκα φορές νούμερο. Αν ο Τσίπρας είναι δυο φορές γελοίος, τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο αρχηγός του Πάγκαλου, είναι είκοσι φορές γελοίος.

Λάθος, όμως! Δεν είναι ούτε νούμερο ο Τσίπρας, ούτε παλαβωμένο παιδί, όπως τον χαρακτηρίζει ο βετεράνος πολιτικός. Είναι ένα κακέκτυπο του Ανδρέα. Εν ψυχρώ, δηλαδή, λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κοσμάκης. Όπως ο Ανδρέας έλεγε εντελώς ανεύθυνα ένα κάρο υποσχέσεις, γνωρίζοντας συνειδητά ότι αυτά δεν γίνονται, έτσι και ο Τσίπρας. Δεν είναι παρλιακό, λοιπόν, όπως τον λέει ο Πάγκαλος είναι στη ψύχρα μαθητούδι του Ανδρέα.

Έχουμε να κάνουμε με αλητείες, λέει ο Πάγκαλος. Με αλητείες των Εξαρχείων. Με Τσίπρα πρωθυπουργό θα γίνουμε χειρώτεροι από τον Αλβανία.

Ντροπή να μιλάει ο Πάγκαλος. Ντροπή ένας εξέχων πασοκτζής να μην απολογείται. Και να μην λυπάται που οι συμμορίες του ΠΑΣΟΚ, οι μακράν πιο αρπακτικές της εξουσίας, άνοιξαν το δρόμο και έδειξαν το... στυλ στον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος βουλευτής έκλεισε το τηλέφωνο στον Σαμαρά