ΠΟΙΟ ΤΟ «ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

 

Είναι να απορείς με τον Πάνο Καμμένο. Περισσότερο και από τον Τσίπρα αυτός, ο πρόεδρος των Ανέλ, είναι εκείνος που σχεδόν σε κατάσταση “υστερίας”, ζητούσε τις πρόωρες εκλογές. Σε πείσμα των γκάλοπ που τον θέλουν σε διαρκή πτώση.

Πώς να το εξηγήσεις αυτό; Να κινδυνεύει να εξαφανιστεί το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο ίδιος ο Καμμένος να μείνει εκτός βουλής με την πόλωση Σύριζα-ΝΔ αν επισπευθούν οι κάλπες, και ο Καμμένος περισσότερο να επιδιώκει το “κακό” του Σαμαρά, την ήττα του στις εκλογές, παρά το δικό του καλό.

Από την άλλη ο Καμμένος απειλείται να χάσει ολότελα την αξιοπιστία του, στην περίπτωση που για δεύτερη φορά αποδειχθεί αέρας κοπανιστός και η καταγγελία ότι πλησιάσανε τον βουλευτή του Παύλο Χαϊκάλη.

Άλλο περίεργο. Πολύ περίεργο. Στο ντούκου πέρασε η καταγγελία ότι πήγαν να λαδώσουν την βουλευτίνα του Ανέλ Σταυρούλα Ξουλίδου. Το σκάνδαλο είναι αυτό. Τι γίνεται εδώ, ρε; Για τις όποιες σκοπιμότητές τους αμολάνε τρακατρούκες. Ούτε στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται αυτά.

Βγαίνει ο Σκουρλέτης και αέρα πατέρα λέει ότι επιχειρηματίες πήγαν να δωροδοκήσουν βουλευτές. Χωρίς στοιχεία. Πιθανότατα έτσι να συμβαίνει. Δεν το λες όμως χωρίς στοιχεία. Μετά κάνει το ίδιο η Ξουλίδου. Αέρα πατέρα πάλι η δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο Καμμένος έκανε πλάτες στον Σαμαρά για τη Βίσση