ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ Ο GEORGE

πηγή: Fosphotos
 

Δεν έχει καμμία τύχη το κόμμα του Γιωργάκη Παπανδρέου. Αυτό λένε και το ίδιο εύχονται όσοι δεν θέλουν και το όνομα του να ακούνε. Γιατί είναι ο γιος του Ανδρέα! Γιατί λέγεται Παπανδρέου. Γιατί ήταν ο πρωθυπουργός που τους δούλεψε ότι υπάρχουν λεφτά. Γιατί ήταν αυτός που μας έβαλε, χωρίς να μας ρωτήσει, στο ΔΝΤ. Γιατί παρέλαβε χρεοκοπημένο κράτος από τον Καραμανλή και παρέδωσε το δημόσιο ταμείο σε ακόμα χειρώτερη κατάσταση.

Και τώρα, επειδή δεν έχει ελπίδες να εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική ασυλία σα βουλευτής, εν όψει των ευθυνών, των κατηγοριών που τον περιμένουν, φτιάχνει κόμμα για να γίνει τουλάχιστον ο ίδιος βουλευτής.

Τι το καλύτερο για όλους όσους δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν τον George από το να κατέβει επικεφαλής προσωπικού κόμματος! Ο κόσμος θα τον μαυρίσει κι έτσι δημοκρατικά θα τον σβήσει. Αν, δηλαδή, δεν κατέβαινε σε εκλογές ο global Γιώργος, ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς βαράτε με κι ας κλαίω, θα νομιμοποιούνταν πολιτικά να μιλάει με το ειδικό βάρος του πρώην πρωθυπουργού που ακόμα στις κάλπες δεν έχει διασυρθεί.

Ευτυχώς που ο Γιωργάκης κατεβαίνει σαν αρχηγός κόμματος με την πατσουβουραρία του παλαιοξευτυλισμένου ΠΑΣΟΚ. Είναι η ευκαιρία που δίνεται στον κόσμο να τους τελειώσει. Ντέρμπυ, ε; Ένα μικρό ντέρμπυ, του κόσμου εναντίον της πατσαβούρας του κόσμου που θα ψηφίσει το πατσαβουρέ κόμμα του Γιωργάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μετρήσεις για το κόμμα του Γιωργάκη