ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Η ΚΑΙΛΗ

πηγή: Fosphotos
 

Όταν η Εύα Καϊλή έκανε το πρώτο της σχόλιο ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το κόμμα του ΓΑΠ, όλοι κατάλαβαν ότι τα λόγια που χρησιμοποίησε, είναι μία παράλογη και ανήθικη πράξη, κυρίως όμως το ύφος της δεν εξέφραζαν μόνο την κομματική γραμμή.

Παρότι πέρασαν 11 χρόνια από τότε που ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε την έδρα από τη νεότερη στις εκλογές του 2004 βουλευτίνα, η... κολώνια της οργής της δεν είχε εξατμισθεί. Το είδαμε και το 2011, όταν η Καϊλή ήταν η πρώτη που επιτέθηκε δημοσίως εναντίον του τότε πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα. Όλοι είχαν μείνει άφωνοι ακούγοντας τη νεαρή βουλευτίνα να τον καλεί να συγκροτήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και να ...απέλθει. Απείλησε μάλιστα ότι αν δεν έφευγε ο ΓΑΠ, δεν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η πρωτοβουλία της Καϊλή έκανε άνω – κάτω το ΠΑΣΟΚ και ο στενός συνεργάτης του ΓΑΠ και πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης την αποκάλεσε μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής «καλτσοδέτα». Πάντως και ο μετέπειτα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκλεψε την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης από τη Εύα Καϊλή που ήταν η μόνη που είχε εκλεγεί το 2012 από το κόμμα της στην περιφέρεια αυτή.

Προς στιγμήν θύμωσε, καθώς αισθάνθηκε προδομένη, αλλά στη συνέχεια αποκατέστησε τις σχέσεις της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος την αποκατέστησε ανοίγοντας της το δρόμο για την ευρωβουλή, ενώ πρόσφατα την όρισε και εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ...

Διαβάστε ακόμα:

Το απίθανο κόλπο του Τσίπρα