ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

 

Δεν έχει μπέσα ο Αντώνης Σαμαράς, είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης του Λαός. Έχει και απ' αυτά η πολιτική, πολύ περισσότερο την περίοδο των εκλογών. Να παίζουν τα προσωπικά.

Ο Σαμαράς, λοιπόν, που δεν είναι μπεσαλής, κατά τον Καρατζαφέρη, έφαγε την Άντζελα Γκερέκου από τον Βενιζέλο. Του την έκλεψε και να σκεφθείς, προσθέτει ο μίστερ Λαός, ότι τα τελευταία δυόμισυ είχαν γίνει αυτοκόλλητοι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Μια στιγμή. Ο Καρατζαφέρης δεν κρίνει πολιτικά τον πρωθυπουργό, αλλά μπαμπέσικα. Σε τελείως προσωπικό επίπεδο. Για την ίδια την Γκερέκου δεν λέει τίποτα. Εντάξει, ο Σαμαράς δεν ξηγήθηκε σωστά σα φίλος, σα συνεργάτης με τον Βενιζέλο και του έφαγε το κορίτσι. Η Γκερέκου γιατί διάλεξε Σαμαρά και άφησε μπουκάλα τον Βενιζέλο; Δεν νομίζω ότι με το ζόρι την απήγαγε ο πρωθυπουργός.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Πολιτικά. Όχι γκομενικά, δηλαδή. Όταν κάποιος μιλάει για μπέσα, ότι δεν έχει λόγο, ότι δεν έχει τιμή η κατηγορία παραπέμπει σε προσωπικές διαφορές. Ότι ο Σαμαράς έφαγε το κορίτσι, την ερωμένη του Βενιζέλου. Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται λες και το κόμμα του δεν έχει πάρει ΧΙΛΙΑΔΕΣ στελέχη από άλλα κόμματα. Ναι, χιλιάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πρέπει να ματαιωθούν οι εκλογές