ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ!

 

Κατάντια. Ρε παιδιά, ζούμε μεγάλες στιγμές. Μοναδικές. Βλέπουμε με τα ματάκια μας πράγματα απίθανα. Απίστευτα. Πέραν της φαντασίας, αν σου το έλεγαν μόλις πριν χρόνια. Λέω για μια κατάντια. Τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μιλάει σε προεκλογική συγκέντρωση στα Καλύβια Αττικής.

Φοβερά πράγματα. Εκατό γεροντάκια που τους μάζεψαν από τα Καπή ήταν το ακροατήριο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Γαμούσε και έδερνε το ΠΑΣΟΚ για χρόνια. Και πώς ήρθε η δουλειά; Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να λέει στα γεροντάκια “Εσείς είσαστε η δημοκρατική παράταξη. Μαζύ θα ξαναμεγαλώσουμε το ΠΑΣΟΚ”. Είπαμε. Κατάντια.

Ο άλλος; Ο Παπανδρέου. Μητσοτάκης του 1960. Όπως το λέω. Ο πρώην πρωθυπουργός(!) πήγε στο γάμο της κόρης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, του Κουτρουμάνη, για να μαζέψει ψήφους, από τον παπά, τον κουμπάρο, τις συμπεθέρες. Τρομερά πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πάντρευε. Βάπτιζε. Έτσι έφτιαξε την εκλογική του σιγουράτζα. Ο ίδιος ο Γιώργος θα έπρεπε να παντρέψει την κόρη του υπουργού του, για να εξασφαλίσει τη ψήφο του γαμπρού.

Διαβάστε ακόμα:

Την γκόμενα Αντζελα Γκερέκου έχασε ο Βενιζέλος