ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΜΕΝΙΔΗ

 

Ωραία τα είπε ο ταλαντούχος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, που είναι άλλο στυλ, καμμία σχέση με τον Πέτρο Τατσόπουλο, αυτόν, που κτυπάει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Κάτι βρίσκει ο πρώην βουλευτής του Σύριζα που δεν τα κατάφερε να εκλεγεί με το Ποτάμι και το αμολάει στον αέρα. Και ό, τι πιάσει από αντιδράσεις άλλων επώνυμων. Κουλτουρέ τζερτζελέ.

Το κόλπο του Τατσόπουλου το πήραν πρέφα και έτσι δεν τσιμπάει κανείς. Τα τρίποντά του και τα ρημπάουντ του πάνε άγραφα, δηλαδή ασχολίαστα.

Ο Χωμενίδης που είχε στρατευθεί στο Ποτάμι, αλλά παραιτήθηκε μετά, μία στις τόσες θα μας πει τη γνώμη του για τούτο και το άλλο. Δεν του άρεσαν τα δάκρυα του πρωθυπουργού μας στη Βουλή, όταν έκλεινε τις προγραμματικές του δηλώσεις.

Καλά τα είπε ο κύριος Χωμενίδης, αλλά... Ότι οι πρωθυπουργοί δεν κλαίνε. Κανένας Περικλής και Ελευθέριος Βενιζέλος δεν έβαλε τα κλάματα, όπως κανένας Ηλίας Ηλιού και Άρης Βελουχιώτης. Εγώ, εξομολογείται ο Χωμενίδης, έχω κλάψει αρκετές φορές, όμως για θέματα προσωπικά, που δεν αφορούν τον κόσμο. Και ότι στην πολιτική και στη δημόσια σφαίρα είναι αντιαισθητικό να εκβιάζεις το συναίσθημα, σα να είναι ο πολιτικός η Μάρθα Βούρτση, αυτή που έκλαιγε στις ταινίες.

Μια στιγμή, κύριε Χωμενίδη. Σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια. Ο Τσίπρας δεν έκανε θέατρο. Δεν εκβίασε τη συμπάθεια του κόσμου. Τα δάκρυα του βγήκαν χωρίς παραγγελία.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί απομονώθηκε κι έκλαψε ο Τσίπρας