ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ!

 

Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Επειδή από τον Σύριζα γνωρίζουν πολύ καλά με ποιαν έχουν να κάνουν, λέω για την συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου, άρχισαν να της επιτίθενται με δημόσιες τοποθετήσεις στελέχη του κόμματος από τον κύκλο του Αλέξη Τσίπρα. Αν την έπιαναν στο κομματικό στυλ, στο συντροφικό, «Ζωίτσα, μην το παρατραβάς, κάνεις κακό...», τέτοια σάπια, ήταν σίγουροι ότι θα έτρωγαν πόρτα από την Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπήρχε, λοιπόν, άλλη επιλογή από το να ξεφωνήσουν. Να της πουν κατάμουτρα ότι «Δεν πας καλά!». Και ότι αν το παρατραβήξεις δεν σε ξέρουμε, δεν μας ξέρεις.

Ο Σκουρλέτης, αυτή η κομματόφατσα είναι ο αυτοκόλλητος του Τσίπρα. Τι είπε για την Μπουμπουλίνα της Βουλής, επειδή αυτή ισχυρίστηκε ότι κάποιες αποφάσεις, σύμφωνα με
τον κανονισμό, δεν είναι έγκυρες διότι απουσίαζαν φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το κορίτσι δεν κάνει κάτι άλλο παρά εφαρμόζει τον Κανονισμό της Βουλής.

«Αδυνατώ να καταλάβω την προσέγγιση της Κωνσταντοπούλου για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής» είπε ο Σκουρλέτης που μπορεί να είναι πιο πιστός στον Τσίπρα όμως όχι πιο
συνεπής πολιτικά στις αρχές του Σύριζα από την Κωνσταντοπούλου. Η οποία Κωνσταντοπούλου δεν είναι μόνο στέλεχος καταξιωμένο του Σύριζα αλλά και πρόεδρος της Βουλής. Πρόεδρος όλων των εκλεγμένων βουλευτών, για να κάνουμε ταμείο.

Το άλλο κομματόσκυλο, ο Φίλης τι είπε για την Μπουμπουλίνα. Μόνον τρελλή δεν την έβγαλε. Ότι «αυτές είναι προσωπικές της απόψεις...¨. Φοβερό. Ότι, δηλαδή, κάναμε πρόεδρο της Βουλής μία που δεν ξέρει τι της γίνεται και αποφασίζει ό, τι της κατέβει.

Διαβάστε ακόμα:

Οργή Τσίπρα για Κωνσταντοπούλου