ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ο πονοκέφαλος Τσίπρα για την συνεχιζόμενη επαναστατική γυμναστική της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετατρέπεται σε σοβαρότατο πρόβλημα για την κυβέρνηση μετά και την
τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Unfollow.

Η πρόεδρος της Βουλής εξηγεί γιατί είπε «όχι» στην ψήφιση από τη Βουλή της συμφωνίας του Eurogroup την οποία χαρακτηρίζει «συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων» επισημαίνοντας ότι «η Βουλή δεν ψηφίζει ούτε επιστολές ούτε ανακοινωθέντα».Όι δηλώσεις της ηχούν σαν τελεσίγραφα προς τον πρωθυπουργό, ο οποίος δια του κυβερνητικού εκπροσώπου αποδοκίμασε τις δηλώσεις της για τη Χρυσή Αυγή. Κάτι που, όμως δεν απέτρεψε την αυτονόμηση της.

Η Ζωη Κωνσταντοπούλου στέλνει αυστηρό μήνυμα στο Μαξίμου, προαναγγέλλοντας ανταρσία σε περίπτωση κυβερνητικής υπαναχώρησης από τις προεκλογικές δεσμεύσεις. «Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος» σημειώνει και συνεχίζει τονίζοντας: «Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαπτίσουν το κρέας ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή», επισήμανε.

Διαβάστε ακόμα:

Πάνε να βγάλουν τρελλή τη Ζωή