ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΗ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Όσοι γνωρίζουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι βέβαιοι ότι δύσκολα η πρόεδρος της Βουλής θα κατεβάσει το φλάμπουρο της επανάστασης κατά Τσίπρα. Η αντίδραση της δεν είναι αμιγώς πολιτική.

Μπορεί να δίνει μάχη για να μην γίνει κρέας το ψάρι στη νέα συμφωνία με τους εταίρους, από την άλλη, όμως έχει ενοχληθεί σφόδρα από το γεγονός ότι ο πατέρας της, με ευθύνη Τσίπρα, δεν έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ήταν η δεύτερη φορά που ο Νίκος Κωνσταντόπουλος χτυπούσε με αξιώσεις την πόρτα του προεδρικού Μεγάρου. Η πρώτη φορά που έγινε λόγος για την υποψηφιότητα του ήταν το 2005, αλλά τελικά προκρίθηκε ο Κάρολος Παπούλιας.

Πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν την επιλογή του ιδανική και η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού ήταν από τους επικρατέστερους για να προκριθεί ως νέος ένοικος του προεδρικού Μεγάρου. Αλλά και πάλι κόπηκε, καθώς ο πρωθυπουργός επέμεινε για κεντροδεξιά λύση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της από τον οποίον κληρονόμησε τη μαχητικότητα και το σθένος, χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν την κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη πλάκα με την Κωνσταντοπούλου