Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Την έχουν πάρει κιόλας στο κυνήγι από τον Σύριζα, από το κόμμα της. Δεν πάει άλλο, σου λένε και ήδη ένας ένας τα συντρόφια δημόσια κιόλας αποστασιοποιούνται από την Μπουμπουλίνα της Βουλής, λέω για την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Φοβερά πράγματα.

Ροντέο θα ήταν σήμερα η Ελλάδα αν στη θέση του Τσίπρα πρωθυπουργός ανελάμβανε η Μπουμπουλίνα, που μόνον Μπουμπού δεν είναι. Φοβερά πράγματα. Να σου μεταφέρω την πιο ωραία πλάκα που διάβασα για πάρτη της.

Παίρνει το κύπελλο η νικήτρια στο Voice, η Kύπρια Μαρία Έλενα Κυριακού, κερδίζει το κορίτσι και το πρωτάθλημα στον ελληνικό τελικό της Eurovision και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το τσάμπιονς ληγκ στη Βιέννη στις 19 Μαϊου. «Άκυρον, χάνεις την πρόκριση στα χαρτιά!» της βγαίνει από αριστερά η Μπουμπουλίνα, ας μην έχει καμμία αρμοδιότητα στο κρατικό κανάλι.

Δεν καταλάβατε. Η Ζωή παίζει σ' όλα τα ταμπλώ. Γιατί είναι Σύριζα. Επειδή πιστεύει στον Σύριζα. Επειδή δεν θέλει να έχει συμμετοχή σ' ένα κόμμα που τρέχει να συμβιβαστεί, να γίνει ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, μία άλλη ΝΔ.

Δεν αναγνωρίζει, λοιπόν, καμμία Νέριτ, το κανάλι που έφτιαξε ο Σαμαράς μετά το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Πλάκα δεν κάνουμε, σου λέει η Μπουμπουλίνα. Είπαμε ότι θα ξανανοίξουμε την ΕΡΤ, άρα η ΕΡΤ θα ξανακάνει τον διαγωνισμό για το ποιος από Ελλάδα θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί στριμώχνει τους Συριζαίους η Ζωή