ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΤ@@@ΚΙ!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Σιγά, σιγά, ρε παιδιά, μην τρελαθούμε κιόλας. Τι είναι αυτό που σας έπιασε; Χοντρό δε λέω, βλακεία δεν το αμφισβητώ, αλλά κάντε λίγο κράτει. Το να βγάζουν καταδικαστικές ανακοινώσεις τρία κόμματα, το θεωρώ από περίεργο έως υπερβολικό. Τι έχει συμβεί;΄Πόλεμος;

Ο λόγος για το περιστατικό με την περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου (φωτό), η οποία με tweet της, χαρακτηρίζει τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Στούπα ως πουτ@@@κι. Γράφει συγκεκριμένα. «O Στούπας είναι το πουτανάκι των δανειστών @nikosagSKG, όπως και όλα τα καλόπαιδα του @capitalgr».

Απαράδεκτο. Από εδώ και πέρα, όμως αρχίζουν οι υπερβολές.

Η ΝΔ κάνει λόγο για φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και για χυδαίες εκφράσεις, ενώ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την θρασύτατη επίθεση, την δε Ρένα Δούρου να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της συμβούλου της.

Χυδαίο χαρακτηρίζει το σχόλιο και το ΠΑΣΟΚ, που σε ανακοίνωση του επισημαίνει συνεχιζόμενη στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση.

Κατά το Ποτάμι, φαίνεται πως στο μυαλό κάποιων, όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις, είναι ύποπτος και καταδικαστέος. Πρόκειται για καθαρά φασιστική λογική.

Πολεμικά ανακοινωθέντα.

Διαβάστε ακόμα:

Γκάφα Βαρουφάκη η απειλή δημοψηφίσματος