ΜΟΝΟ ΓΑΠ, ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Η κυβερνητική μηχανή άρχισε να δουλεύει. Το ζητούμενο είναι άρτος και θεάματα. Και όσον αφορά τον άρτον, τα αποτελέσματα είναι ακόμη πολύ πενιχρά. Δύο ευρώ την ημέρα ως ανθρωπιστική βοήθεια σε 300.000 φτωχούς και έξι ευρώ την ημέρα για τα τροφεία των 20.000 υπαλλήλων της Βουλής. Aυτά είναι όλα κι όλα.

Όσον αφορά τα θεάματα όμως... Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Είδατε τον Καμμένο να πηγαίνει ο ίδιος στην εισαγγελέα τους αμαρτωλούς φακέλους για τα εξοπλιστικά, αφού τα είχε περάσει προηγουμένως από το μέγαρο Μαξίμου. Πραγματικό σώου. Είδατε τις ανακοινώσεις για την εξεταστική επιτροπή σχετικά με το μνημόνιο.

Πανόραμα. Όλοι οι αντίπαλοι επί σκηνής, εκτός του Κ .Καραμανλή, που κατά Τσίπρα δεν είχε καμία σχέση με το φόνο. Κι ας είχε γεμίσει ο ίδιος το πιστόλι. Στο στόχαστρο μόνο ΓΑΠ, Χοντρός και Καλαματιανός. Είδατε επίσης για πότε προσδιορίστηκαν οι δίκες για Ζήμενς και Χρυσή Αυγή. Από την άλλη πλευρά είδατε το σώου με τα χρήματα που έχει βγάλει στο εξωτερικό ο πρώην υπουργός Οικονομικών και το άνοιγμα των κέντρων κράτησης. Ό,τι δεν έχει οικονομικό κόστος και ότι δεν συνεπάγεται σοβαρή προετοιμασία ,..είναι στο καθημερινό μενού.

Στο μόνο που μείναμε εκεί που ήμασταν, όχι πριν από τις εκλογές, όχι πριν από τις αποτυχημένες ψηφοφορίες για τον πρόεδρο αλλά πριν από τις ευρωεκλογές είναι οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Αυτό όσον αφορά την ουσία, γιατί όσον αφορά τον τύπο, ας είναι καλά ο Βαρουφάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρό πλάκωμα μεταξύ Ντόρας και Κυριάκου