ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Τι μυστικό κρύβεται στην απόφαση της κυβέρνησης να αφήσει έξω από το πεδίο έρευνας της εξεταστικής την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή; Όπως σας ενημέρωσα ήδη, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να διερευνήσει μόνο την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Δεκέμβριο του 2014, αφήνοντας έξω το χρονικό διάστημα 2004-2009.

Αναμφισβήτητα ,πρόκειται για φάουλ περιωπής. Όταν μάλιστα είναι γνωστά τα στοιχεία που οδήγησαν την Οικονομία εκεί που την παρέλαβε ο θαυματοποιός ΓΑΠ. Άτοπο και νομικά και πολιτικά να ερευνάς ένα γεγονός χωρίς να ανατρέχεις στα αίτια. Αίτια που έχουν σχέση με την ραγδαία επιδείνωση όλων των οικονομικών μεγεθών χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός.

Αίτια που έχουν σχέση με τις προειδοποιήσεις των διεθνών οργανισμών για πιθανό εκτροχιασμό, χωρίς κανείς να δώσει σημασία. Σ' αυτό έγκειται η ευθύνη Καραμανλή, μαζί βέβαια με τη διόγκωση των δαπανών, τις ατέλειωτες προσλήψεις και σπατάλες και τον υπέρμετρο δανεισμό. Είναι φανερό ότι ο Τσίπρας θέλει ατσαλάκωτο τον Καραμανλή. Για τι ακριβώς ο καιρός θα το δείξει.

Η εξαίρεση της καραμανλικής περιόδου από την έρευνα αποτελεί άλλο ένα πιστοποιητικό πολιτικής απειρίας του, καθώς είναι γνωστό ότι και άλλες εξεταστικές ξεκίνησαν με λάθος κατεύθυνση, αλλά διόρθωσαν στη συνέχεια. Μην αποκλείετε η ίδια η πλευρά Καραμανλή να ζητήσει να καταθέσει για να αντικρούσει όσα φοβερά θα έχουν κατατεθεί για τις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού. Και αυτό που θα έχει μείνει, θα είναι η ρετσινιά για μυστικές συμφωνίες Τσίπρα με την απέναντι όχθη. Και δεν εννοώ του ...Ποταμιού.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο ΓΑΠ, χοντρός και Καλαματιανός