ΜΟΜΦΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΤΗΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «έστησε» τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Πλακιωτάκη στο προκαθορισμένο ραντεβού τους και η αξιωματική αντιπολίτευση λίγο έλειψε να υποβάλει πρόταση μομφής εναντίον της. Κι αυτό γιατί, όπως έλεγαν στελέχη του κόμματος, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να δικαιολογηθεί.

Η πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μομφή 30 μέρες μετά την πανηγυρική εκλογή της με ρεκόρ ψήφων που της έδωσαν και βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που μαζί με τους συναδέλφους τους του Ποταμιού έπνεαν τα μένεα εναντίον της και για το γεγονός ότι δεν έχει συγκαλέσει ακόμη τη διάσκεψη των Προέδρων, που αποφασίζει για την ημερήσια διάταξη της Βουλής.

Η Ν Δ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εξέδωσαν δριμύτατες ανακοινώσεις κατά της Προέδρου της Βουλής κατηγορώντας την για προσωπικούς σχεδιασμούς, αιφνιδιασμούς και αντιαισθητική αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική παράσταση.

Και ενώ ανακοινώθηκε ότι η πρόεδρος θα συγκαλέσει τη διάσκεψη των προέδρων την Παρασκευή, όλα δείχνουν ότι στο επόμενο λάθος της Ζωής, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα απαντήσουν με πρόταση μομφής.

Η πρόταση υποβάλλεται από 50 βουλευτές συζητείται σε μία συνεδρίαση και αν υπερψηφιστεί η πρόεδρος παύεται αμέσως.

Την ίδια ώρα προβληματισμένοι με τη στάση της Κωνσταντοπούλου εμφανίζονται και οι αντιπρόεδροι της Βουλής από τους οποίους μόνο η Δέσποινα Χαραλαμπίδου παρέστη στην πρώτη συνέντευξη της στο Εντευκτήριο της Βουλής, την οποία στελέχη του κοινοβουλίου χαρακτήρισαν χολιγουντιανή παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα:

Φακελωμένος πρώην Κνίτης και υπουργός!