ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΟΣ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

 

Ξυπνήστε! Αδιάφορο είναι αν αυτός ο Κατρούγκαλος είναι αρχικομπιναδόρος, όπως τον καταγγέλουν. Εννοώ ότι για την κυβέρνηση είναι εντελώς, μα εντελώς αδιάφορο. Πρώτα-πρώτα επειδή αυτή η κυβέρνηση, κι αυτή η κυβέρνηση είναι του λαού, όχι του Σύριζα. Να ξέρουμε τι λέμε.

Ο λαός την εξέλεξε την κυβέρνηση, όχι τα μέλη του Σύριζα. Άρα, η κυβέρνηση θα κυττάει να κάνει τα βίτσια του λαού, όχι να είναι συνεπής στις αρχές του κόμματος.

Παρακάτω. Από τότε που τον έκανε βούκινο αυτόν τον Κατρούγκαλο το «Βήμα», της έφυγε της υπουργάρας όλος ο τσαμπουκάς. Καμμία σχέση με το στόμα και το ύφος που λανσάριζε προεκλογικά. Και λέμε, για να μη ξεφύγουμε από το θέμα. Και τρία αυγά Μογγολίας εάν πράγματι είναι φαύλος ο Κατρούγκαλος. Γιατί;

Είπαμε. Ο λαός δεν έχει ηθικές αρχές. Έχει πρακτικό πνεύμα. Δεν θα ρίξει την κυβέρνηση επειδή άρχισε κι αυτή τις λαμογιές. Δεν είναι υπόθεση του Σύριζα η κυβέρνηση, ούτε της ΝΔ. Ο λαός είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τράτο, μία άλφα προθεσμία χρόνου, χωρίς να ενδιαφέρεται αν αύριο βγουν στη φόρα κι άλλα σκάνδαλα.

Όσο ο κόσμος παίρνει τη σύνταξή του, έχει ακόμα να φάει κανένα πρόβλημα ο σύριζας.

Διαβάστε ακόμα:

Το «Βήμα» ...Κατρουγκαλάει φρεσκοϋπουργό