Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 

Φοβερά πράγματα. Ο Νικολά Σαρκοζί, αυτός ο χάλιας, επιστρέφει στη Γαλλία. Και ουδείς πολιτικός αναλυτής του κώλου δεν θα πει την αλήθεια. Όλοι οι πολιτικοί σχολιαστές στα πουλημένα μήντια θα βγάλουν τα συμπεράσματα του κώλου. Ότι ο μεγάλος νικητής στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας είναι ο πρώην πρόεδρος, ο δεξιός Νικολά Σαρκοζί.

Ποια είναι η αλήθεια; Η ξευτύλα του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Ποιος, όμως, τολμάει να τα βάλει με τον λαό, που είναι ο υπέρτατος δικαστής, ο έχων πάντα δίκαιο, αυτός που αξίζει να τον προσκυνάνε όλα τα κόμματα και να του κάνουν τον πιο χυδαίο πεοθηλασμό.

Μόλις πριν δύο χρόνια ο λαός της Γαλλίας έδιωξε τον Σαρκοζί και έκανε κουμανταδόρο τον γαμίκο Φρανσουά Ωλάντ. Και σήμερα λέει στον Σαρκοζί «Ετοιμάσου να σε ξαναστείλω στο Μέγαρο των Ιλλυσίων, εκεί είναι η θέση σου». Η κωλοτούμπα. Του λαού η κωλοτούμπα.

Κάνει πλάκα ο λαός; Αυτόν που διώχνει, τον ξαναθέλει. Κι αυτόν που ψηφίζει, λέω τον Ωλάντ, του δείχνει την πόρτα. Όχι! Ο λαός ποτέ δεν κάνει πλάκα. Ο λαός, όπως οι πάντες συμφωνούν, έχει κρίση. Και μνήμη. Και ένστικτο.

Τις κωλοτούμπες τις κάνουν οι πολιτικοί, σύμφωνα με τους παπάρηδες, τους παπαρολόγους αναλυτές. Αν δεν κάνει τις κωλοτούμπες του ο σύριζας, για να έρθουμε στα δικά μας, τότε και γαμώ την κωλοτούμπα θα την κάνει ο ελληνικός λαός. Θα εγκαταλείψει τον Τσίπρα κι όλο το θίασο επί σκηνής του σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Διώξτε τους Λαφαζάνηδες, εμείς είμαστε εδώ!