Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

 

Μια μαλακία είπε η κυρία Τασία και έπεσαν όλοι να την φάνε. Μιλάμε για κατάντια, όχι της κυρίας Τασίας που είπε ότι «οι πρόσφυγες πάνε στην Ομόνοια για να λιαστούν». Η μαλακία, η γελοία μαλακία είναι όλων εκείνων των επαγγελματιών στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες που βρήκαν θέμα για να γεμίσουν τη στήλη τους, την εκπομπή τους με τις δικές τους μαλακίες. Και νομίζουν ότι κάτι έκαναν. Κάτι πέτυχαν κοροϊδεύοντας μια υπουργό. Ότι η κυρία υπουργός, η εν λόγω κυρία Τασία είναι της πλάκας. Είναι μία ελάτε να γελάσουμε.

Φοβερά πράγματα. Αηδιαστικά πράγματα. Αποπροσανατολιστικά, εντελώς. Έκπληξη, απορία, αιφνιδιασμό κατέθεσαν στα μικρόφωνα και στα γραπτά τους οι της πλάκας
σχολιογράφοι, αρθρογράφοι, εκπομπάρχοι λες και είναι περίεργο ένας πολιτικός να μην πετάξει την κοτσάνα του.

Δεν κατάλαβα, για να κάνουμε ταμείο. Τη μαλακία θα την πει και θα την κάνει ακόμα και η κυρία Τασία παρ' ότι είναι 50 χρόνια στα κόμματα και έχει βγάλει δύο πανεπιστήμια. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να την πετάξει τη μαλακία η κυρία Τασία του Σύριζα και του κάθε κόμματος παρά η κυρία Τασία της γειτονιάς.

Εκτός κι αν στο κάθε κόμμα που παίζει να γίνει κυβέρνηση λειτουργεί ειδική επιτροπή που κόβει τον αυριανό υπουργό ως υποψήφιο εκτοξευτή κοτσάνων. «Μην τον κάνουμε υπουργό διότι είναι επικίνδυνος, σε τίποτα δεν το 'χει να πετάει τις μαλακίες του».

Έτσι που λες, με την κυρία Τασία την αρμόδια υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, λέει. Να δίνει σε κάθε πρόσφυγα από ένα κόπερτον για μαύρισμα εκεί που θα λιάζεται στην Ομόνοια. Είπαμε. Και μία κρέμα ανάπλασης για ξηρές επιδερμίδες. Διότι το πρόσωπό του ίσως χρειάζεται κανονική ενυδάτωση.

Τελικά, αν ο κόσμος το διασκέδασε, το βρήκε πλακατζήδικο αυτό με τη μαλακία της κυρίας Τασίας, από μία άποψη είναι χρήσιμο να εκλέγεται αυτή η μορφώμενη κι όχι μία Τασία της γειτονιάς.

Διαβάστε ακόμα:

Ενα παράθυρο στη δημοκρατία