ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ Ο ΤΖΟΓΟΣ!

 

Δεν περπατάει η δουλειά με κυβέρνηση σύριζα και τσόντα τον Καμμένο. Και πώς να περπατήσει όταν το έργο δεν παίζεται στο εσωτερικό. Από τις κινήσεις της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα. Τα πάντα όλα κρίνονται από τους δανειστές. Γι' αυτό από τους υπότιτλους, «Καμπούρη, γράμματα», βγαίνουν ατάκες για εκλογές, για δημοψήφισμα, για grexit.

Αν, τελικά, δεν τα βρει με τους Ευρωπαίους ο σύριζας και πάει σε πρόωρες εκλογές ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, ρωτάω. Εδώ σε θέλω. Δύο είναι τα σενάρια. Να μη γίνουν πάλι εκλογές και να στηθεί μία άλλη συγκυβέρνηση με συριζοανέλ και κόντρα το τρίο κιτάρα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Αν, τελικά, γίνουν εκλογές, τότε ο Τσίπρας πιθανόν μόνος του, χωρίς τον σύντροφο Καμμένο, να κατέβει στη σέντρα με αντίπαλο την ίριδα του «ευρωπαϊκού τόξου» Σαμαρά, Βενιζέλος, Θεοδωράκη και με ολίγη πάπρικα αριστεράς από Κουβέλη.

Και με ποιο σκοπό θα κάνει εκλογές πρόωρες ο Τσίπρας, όταν δεν τα βρει με τους δανειστές. Εδώ σε θέλω. Μήπως για να αποσυρθεί ή, για να συνεχίσει να κυβερνά, όταν θα κερδίσει και τους ευρωπαϊκούς εσωτερικού, Σαμαρά, Βενιζέλο, Θεοδωράκη και σία.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Βαρουφάκης δεν απαντά στις επιθέσεις