ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ «ΝΟΥΜΕΡΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ

 

Η κυρία Ραχήλ Μακρή, ένα τίποτα, ένα ξανθό τίποτα, με το παραμικρό γίνεται θέμα στα μήντια. Κάτι «έχει» το κορίτσι και απασχολεί ό,τι και να κάνει, όχι βέβαια επί της ουσίας, όχι κάτι ουσιαστικό, όχι κάτι πολιτικά χρήσιμο. Δεν θα ψάξουμε τι είναι εκείνο που η βουλευτίνα του σύριζα προκαλεί την πανελλήνια προσοχή στο πρόσωπό της.

Αν διαβάσεις τις ατάκες στο διαδίκτυο της κυρίας Ραχήλ, πρώην βουλευτίνας των ανέλ, θα φρίξεις. Όχι, ρε! Μα τόσοι πολλοί καραγκιόζηδες υπάρχουν στην Ελλάδα! Λέω γι' αυτούς που ψηφίζουν μία κυρία, μάλιστα μια με τη φανέλλα δεξιού κόμματος, μια με αριστερού κόμματος.

Απεκάλεσαν «εβραία» και «άθεη» την κυρία Ραίητσελ Μακρή κάποιοι βουλευτές των ανέλ. Τόσο νούμερα υπάρχουν στη Βουλή, λέω για τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ένα νούμερο, μακράν νούμερο πολιτικά, λέω για την κυρία Ραχήλ, να την κατηγορήσουν για Εβραία και Άθεη.

Βρε, νούμερα, τι μας ενδιαφέρει αν η κυρία είναι χριστιανή, καθολική κι όχι, μουσουλμάνα, και σε ποια αίρεση αυτής της θρησκείας. Όπως είναι δικαίωμά της και προσωπική της υπόθεση να μην πιστεύει σε κανέναν Θεό και σε κανέναν προφήτη.

Φοβερό. Να σχολιάζεις, να στολίζεις για άσχετα πράγματα μια βουλευτίνα, ότι είναι της εβραϊκής ή, της βουδιστικής θρησκείας, να την κατηγορείς γιατί είναι... άθεη και να μη λαμβάνεις υπ' όψιν το πιο σημαντικό. Ότι πολιτικά και κομματικά η κυρία Ραχήλ είναι ένα «νούμερο».

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα αποχωρήσει ο Βαρουφάκης από την κυβέρνηση