ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ

 

Να σου πω κάτι. Μη βλέπεις τηλεόραση. Μην ακούς ραδιόφωνα. Μη διαβάζεις εφημερίδες. Εγώ στο προτείνω, εσύ κάνε ό, τι αποφασίσεις. Είμαστε σε ζόρικη φάση και το μόνο που μας σώζει, το λέω και το εννοώ, είναι να βουλώσουμε τα αυτιά.

Δεν ξέρουμε τι μέρα ξημερώνει αύριο. Κι αυτή δεν είναι μια κουβέντα αέρα πατέρα. Δεν ξέρουμε πραγματικά. Και δεν μπορούμε να μάθουμε. Ό, τι μας λένε. Και τι μας λένε. Άλλα αντ' άλλων.

Φοβερά πράγματα. Κάθε μέρα, κάθε ώρα οι συριζαίοι, οι μόνοι παίκτες στην πιάτσα, όλοι οι άλλοι είναι πεθαμένοι, λένε τα άντερά τους. Ο καθένας τα δικά του. Φοβερά πράγματα. Σε τρελλαίνουν μ' αυτά που φτύνουν από το στόμα τους οι συριζαίοι. Άλλα αντ' άλλων. Κεφαλιές παίζουν μεταξύ τους, εν όψει της συμφωνίας με τους δανειστές. Δεν ξανάγινε τέτοια αφηρημένη τέχνη.

Θα υπάρξει συμφωνία, ο ένας. Δεν το βλέπω, ο άλλος. Να προχωρήσουμε, να βάλουμε νερό στο κρασί μας, ο έτσι. Να τα σπάσουμε, ο γιουβέτσι. Μιλάμε ότι δεν μιλάνε οι άσχετοι, οι απ' έξω, αλλά αυτοί που παίζουν στη σέντρα του σύριζα, όχι οι παγκίτες, όχι οι αναπληρωματικοί.

Γι' αυτό σου λέω μην τους ακούς. Οι άνθρωποι μοιράζουν τρελλόχαρτα. Θέλουν να σε τρελλάνουν. Δεν γλυτώνεις έτσι και μπεις στο παιχνίδι τους. Στο φινάλε δεν έχει νόημα να ενημερωθείς για τις «εξελίξεις», όταν δεν τις επηρεάζεις.

Διαβάστε ακόμα:

Φωτιά στη ΝΔ από τη συμφωνία που δεν έχει υπογραφεί