ΠΟΙΑ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Για μία ακόμη φορά οι ...γερακίνες της Βουλής Ζωή και Ραχήλ έβαλαν στο μάτι τον ίδιο στόχο. Μετά το ...ξεπουπούλιασμα του Ταγματάρχη, τα γαμψά τους νύχια χώθηκαν στο κορμί του Γιάννη Στουρνάρα. Η Κωνσταντοπούλου του επέστρεψε ως απαράδεκτη την ενδιάμεση έκθεση της νομισματικής πολιτικής 2014-2015, διαφωνώντας με την αποστολή της σε στικάκι και όχι σε χαρτί, αλλά και τις επισημάνσεις του ότι πιθανή αποτυχία στη διαπραγμάτευση δεν θα οδηγήσει μόνο σε χρεοκοπία, αλλά και σε έξοδο από την Ευρωπαική Ένωση.

Λίγο μετά η στενή φίλη της Ραχήλ Μακρή ανακοίνωνε την πρόθεση της να καταθέσει μήνυση εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για διασάλευση του Πολιτεύματος. Η έκρηξη, όμως, των δύο γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την ουσία των επισημάνσεων Στουρνάρα όσο με την ώρα και μέρα που επελέγη για να σταλεί η έκθεση στη Βουλή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «...ο κ. Στουρνάρας χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση προς την Βουλή, σήμερα στις 10.40 σπεύδει στα κλεφτά να αποστείλει ένα διαβιβαστικό, στα γρήγορα, για να παρέμβει απαραδέκτως στη διαδικασία αυτή (της Επιτροπής Αλήθειας). Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια, απόπειρα παρέμβασης και στην υλοποίηση της λαϊκής εντολής και στην λειτουργία του κοινοβουλίου», τόνισε. Πήγε δηλαδή να της χαλάσει τη σούπα, επικαλύπτοντας επικοινωνιακά τις εργασίες της επιτροπής Αλήθειας, που είναι ένα δικό της δημιούργημα. Όλα μπορεί να τα πειράξετε στην Ελλάδα εκτός από την Επιτροπή της Αλήθειας.

Διαβάστε ακόμα:

Εγκαταλείπει τον αγώνα ο Μανώλης Γλέζος