ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες θεωρούν ότι η κυβέρνηση ΑΠΕΤΥΧΕ στη διαπραγμάτευσή της με τους δανειστές. Μαλακίες λέει ο αποδυτηριάκιας.

Έγινε γκάλοπ φρέσκο, φρεσκότατο και σύμφωνα μ' αυτό ο ένας στους δύο συμμετέχοντες εξέφρασε αυτή την άποψη. Ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης απέτυχε στο eurogroup. Μαλακίες λέει ο αποδυτηριάκιας.

Δεν μπορείς να έχεις γνώμη, κυρία μου και κυριε μου. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, να εκτιμήσεις αν Τσίπρας και σία έκαναν καλά τη δουλειά τους. Ίσως ναι, ίσως όχι.

Ο κάθε πίτουρας, ο καθένας έξω από το χορό μπορεί να αξιολογεί το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Αυτό, ναι. Όχι το παζάρι.

Ποιος ήταν ο στόχος της κυβέρνησης. Να πάρει αυτά τα πακέτα, μ' αυτούς τους όρους. Αν κατάφερε να της δώσουν λιγώτερα λεφτά, με βαρβάτους όρους από το πλάνο της, τότε ΑΠΕΤΥΧΕ. Είτε έκανε καλή διαπραγμάτευση, είτε όχι.

Δεν έχει, λοιπόν, καμμία αξία ότι, σύμφωνα με το γκάλοπ, το 50% θαρρεί αποτυχημένη τη διαπραγμάτευση και το 23% ότι η ελληνική αντιπροσωπεία έκανε καλούς χειρισμούς.

Δεν σκόραρε ο Τσίπρας. Αυτό έχει σημασία. Δεν έκανε το γκολ. Αδιαφορώ αν δεν βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση, αν δεν του έδωσαν την κατάλληλη ασίστ. Αν δεν βρήκε το τόπι στο καλό ποδάρι του.

Διαβάστε ακόμα:

Επόμενος πρωθυπουργός ο Σταύρος Θεοδωράκης