ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ... ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Έστειλαν, λέει, τελεσίγραφο οι δανειστές στην Ελλάδα. Ποιο είναι το πρόβλημα, δεν το καταλαβαίνω και μιλάω πολύ σοβαρά. Οι στιγμές, άλλωστε, δεν είναι για πλακίτσες και αστειάκια.

Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, ποιο είναι το πρόβλημα αν οι «άλλοι» θέλουν τούτο και το άλλο με τρόπο τελεσιγραφικό. Δικαίωμά τους. Έτσι αποφάσισαν. Επειδή είναι αυτοί που είναι. Και, βέβαια, επειδή απευθύνονται στους Έλληνες.

Τι θα πει αυτό; Θα πει ότι αν είχαν να κάνουν μ' άλλους πιθανόν να μην έπαιζαν με τελεσίγραφο. Να μην έκαναν παιχνίδι τελεσιγραφικά.

Το πρόβλημα επιμένω, πού είναι; Όπως οι δανειστές πετάνε τελεσίγραφο, και δικαίωμά τους, να τους ρίχνει στην μάπα και ο Τσίπρας ένα τελεσίγραφο. Γιατί, όχι. Πρωθυπουργός είναι, εκλεγμένος. Δεν τον εμποδίζει κανένας να στείλει κι αυτός το τελεσίγραφό του. Πού είναι το πρόβλημα;

Μη μου πεις ότι το τελεσίγραφο δεν προβλέπεται στις... προεκλογικές διακηρύξεις του σύριζα. Στο κυβερνητικό «πρόγραμμα» της αριστεράς. Στις... δεσμεύσεις του Τσίπρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη. Μη μου το πεις αυτό. Ότι αν στείλει τελεσίγραφο ο Τσίπρας θα ξεπεράσει της «κόκκινες γραμμές» του σύριζα και τις ροζ με πουά γραμμές.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι παίζουν το κεφάλι τους την Κυριακή