ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»

 

Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή έσκασαν μύτη κάποιοι γνωστοί τύποι για να μας πουν να ψηφίσουμε «Όχι», «Ναι» στο δημοψήφισμα. Είναι οι «αγωνιστές». Έτσι τους λένε. Αγωνιστές των κοινωνικών και πολιτικών προβλημάτων. Αγωνιστές διότι... αγωνίζονται.

Φοβερά πράγματα. Αυτοί οι δήθεν πολιτικοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι, που δεν χάνουν ευκαιρία να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή του μετώπου της δημοσιότητας έχουν τεράστια ευθύνη για το δηλητήριο που έχει μολύνει τη λαϊκή σκέψη.

Αγωνιστής είναι ο αθλητής. Αυτός που συμμετέχει στον αγώνα τον γηπεδικό. Αγωνιστής είναι κι αυτός που πολεμάει για την πατρίδα του, με τα όπλα, όχι με τα λόγια. Από πού κι ως πού, ρε, να σε πω αγωνιστή επειδή.. «αγωνίζεσαι» να επικρατήσει ένα κόμμα. Δηλαδή, τι; «Αγωνιστές» οι μεν, «αγωνιστές» και οι δε.

Αμετακίνητα κάθε φορά ψηφίζω ένα κόμμα. Συνήθως κατά περίσταση αλλάζω τη ψήφο μου από κόμμα σε κόμμα. Ό, τι θέλω κάνω. Εσύ είσαι «αγωνιστής» επειδή προσπαθείς να με πείσεις να ψηφίσω τούτο κι όχι εκείνο το κόμμα. Αστείο. Γραφικότης.

Είμαι εναντίον της Ευρώπης. Δικαίωμά μου. Δεν μπορώ να σκεφθώ την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Έτσι εκτιμώ. Γιατί να με βαπτίσεις «αγωνιστή» αν κάνω... αγώνα για την προσωπική μου επιλογή; Πλάκα μου κάνεις.

Είσαι με την Ρωσία. Να! Είσαι με την Αμερική. Να! Είσαι με την Κίνα. Να! Είσαι με την Ευρώπη. Να! Να είσαι ό, τι θέλεις, μη φοράς φανέλλα αθλητική.

Διαβάστε ακόμα:

Η τεράστια παπαριά του ασόβαρου Πάνου Καμμένου