ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

πηγή: Intime
 

«Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια…». Το λες έτσι ακριβώς και κάνεις δημόσιο διάλογο, δημόσια επικοινωνία με το κοινό. Με τούτες τις λέξεις κτυπάς φλέβα. Έχεις εξασφαλισμένη την προβολή της «κριτικής» σου. Για μια μέρα, για μιάμισυ μέρα σίγουρα η αγορά θα σε παίξει, μάλιστα αν είσαι επώνυμος. Γνωστός, δηλαδή. Όταν το όνομά σου δεν περνιέται στο ντούκου.

Εκεί έφθασε η δουλειά. Βουλευτής, πρώην βουλευτής, συγγραφέας, άνθρωπος πνευματικός, λέω για τον κύριο Πέτρο Τατσόπουλο, που έχει βρει το κόλπο. Να κερδίζει δημοσιότητα. Το παίζει θυμωμένος με και «ανακαλύπτει» στόχους που τους κτυπάει στο σταυρό. Λογοτεχνικά, με γλώσσα πεζοδρομίου που θα κοκκίνιζαν ακόμα και οι πουτάνες της πάλαι ποτέ τρούμπας.

Μιλάμε για ΤΟ κόλπο. Είσαι ο κάποιος, ο έτσι κι ο αλλοιώς και ρίχνεις το μπινελίκι σου περιμένοντας τη συνέχεια τι θα εισπράξεις. Πόσες δημοσιεύσεις. Πόσες αναδημοσιεύσεις. Κατά τα άλλα ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι καραγκιόζης. Και πως θα μπορούσε να είναι, μάλιστα όταν έχει την ικανότητα να επισημαίνει αυτός ποιοι είναι οι καραγκιόζηδες.

Ο Τατσόπουλος αυτή τη φορά βρήκε τον Κατρούγκαλο, τον πρώην σύντροφό του στον σύριζα, για τον οποίον έγραψε στο facebook: «Γάμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης…, με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το».

Για ποιο λόγο ο συγγραφέας τα έβαλε με τον μεγαλοδικηγόρο. Άσχετο. Αδιάφορο. Σιγά που θα του κάνουμε τη χάρη να αναφέρουμε το λόγο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο το σκορ στη σεξουαλική ζυγαριά