ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Όπως το διαβάζεις στον τίτλο. Αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική ζωή της χώρας. Το γράφω και το εννοώ! Και, βέβαια, δεν το γράφω αέρα πατέρα. Το αποκαλύπτω με στοιχεία. Με δεδομένα. Και με επιχειρήματα.

Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο. Και οι αντίπαλοί του λένε ότι δεν το παίρνει καθαρά. Ότι ελέγχει τη διαιτησία. Ότι στην πιάτσα υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Η υπόθεση απασχολεί τη Δικαιοσύνη.

Αυτό πρέπει να γίνει και με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει ο Αλέξης Τσίπρας. Να επέμβει η Δικαιοσύνη. Πιθανόν να συμβαίνει το άλλο. Η εγκληματική οργάνωση για να έχει το κουμάντο στην κυβέρνηση να χρησιμοποιεί για μπροστινό, για όργανό της τον σύντροφο Τσίπρα. Να μην είναι αυτός ο αρχισυμμορίτης.

Είπαμε. Να επέμβει η Δικαιοσύνη για την καταγγελία για την αποκάλυψη του αποδυτηριάκια. Ότι δρα εγκληματική οργάνωση, κι αυτή είναι που αποφάσισε στην πραγματικότητα να συρθεί πάλι η χώρα στις εκλογές.

Για σιγά, ρε! Είπαμε ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο. Όχι, όμως, και καραμπουρδέλο. Δεν μας χέζεις, ρε Τσίπρα! Κάνεις τον τσαμπουκά με την εκλογή του προέδρου της Βουλής και προκαλείς πρόωρες εκλογές. Γιατί; Για να σώσεις την Ελλάδα από ένα τρίτο μνημόνιο.

Και προκύπτει, τι; Εκλογές καραδεξιό πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριε Τσίπρα, και συμφωνείς, εσύ για το τρίτο μνημόνιο. Δεν μας χέζεις, ρε Τσίπρα!

Η συνέχεια. Ξανά μανά ο Τσίπρας θέλει εκλογές. Γιατί; Να εξασφαλίσει αυτοδυναμία προκειμένου να υπηρετήσει με σταθερότητα το τρίτο μνημόνιο. Μα, τη σταθερότητα την έχει στο τσεπάκι του! ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ποτάμι του λένε «Προχώρα» κι εμείς μνημονιακά κόμματα είμαστε, όπως το δικό σου ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ κόμμα που λέγεται Σύριζα.

Τι είναι, ρε, οι εκλογές; Και τα δημοψηφίσματα. Όχι, βέβαια, πρωτάθλημα που γίνεται κάθε χρόνο από ΠΑΕ, από ποδοσφαιρικές εταιρείες, όχι από κόμματα. Και πού πάει η δουλειά! Με την εγκληματική οργάνωση του Τσίπρα οι εκλογές γίνονται σε λιγώτερο από ένα χρόνο.

Δεν τελειώσαμε. Ψηφίστε εμένα είχε πει ο Τσίπρας για να σας γλυτώσω από το μνημόνιο. Κι αν δεν σας γλυτώσω, θα ζορίσω τους δανειστές με πιο σκληρή διαπραγμάτευση. Και τώρα, τι λέει ο Τσίπρας;

Απέτυχα στη διαπραγμάτευση. Αποδείχθηκα λίγος. Μου πιάσανε τον κώλο και μου φορέσανε κολάρο τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο. Παρ' ό, τι απέτυχα, προβατάκια μου, Έλληνες πολίτες της πλάκας, θα με ξαναψηφίσετε! Επειδή σαν εγκληματική οργανωση σας εκβιάζω.

Αυτό «λέει» ο Τσίπρας. Με ψηφίσατε τον Ιανουάριο σαν αντιμνημονιακό, θα με ξαναψηφίσετε, αυτή τη φορά θα με υπερψηφίσετε, θέλετε, δεν θέλετε, σα μνημονιακό.

Αυτή είναι η κωλοκατάσταση της Ελλάδος. Μια εγκληματική οργάνωση διέλυσε τις μεγάλες ΠΑΕ του πρωταθλήματος και έμεινε μόνος του ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός χρεοκόπησε. Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, όπως και ο Άρης. Μια ζωή καφενείο ο ΠΑΟΚ. Κι ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα συνέλθει.

Το ίδιο και στην πολιτική. Η εγκληματική οργάνωση σμπαράλιασε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα δύο μεγάλα κόμματα, κρατάει στην άκρη το ΚΚΕ. Και έβαλε στο παιχνίδι Σύριζα, Λεβέντη και Χρυσή Αυγή. Αυτό έγινε.

Είναι ολοφάνερο. Δεν γίνονται οι εκλογές για να λυθούν τα προβλήματα του λαού. Γίνονται και με τρόπο εκβιαστικό για να οφεληθούν τα ύποπτα συμφέροντα της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η πιο μεγάλη απάτη του Τσίπρα