Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ!

 

Είμαστε που είμαστε εκεί που είμαστε, αποφεύγω να πω κουβέντες τουαλέτας, και δεν μας φθάνει το τρίτο υπόγειο, με την απόφαση για νέες εκλογές σπρώχνουμε τη δουλειά να πάμε ακόμα πιο κάτω. Πιο βαθειά στο χώμα. Που σημαίνει ότι τουλάχιστον, επιβάλλεται να προσέχουμε τι λέμε, τι κάνουμε.

Ο Βαρουφάκης τη βιόλα του. Δεν έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις. Το ξεκίνησε από το 2010. Και δεν σταματάει με τίποτα. Το αλκοολίκι του.

Φοβερά πράγματα. Αυτός ο τύπος νταηλίκι αυτολανσαρίστηκε σαν ο γκουρού της μνημονιακής Ελλάδος. Για να παίξεις αυτό το ρόλο χρειάζεται να έχεις περιεχόμενο. Γνώση. Πληροφόρηση. Άποψη. Και, βέβαια, θράσος.

Τελικά, ο πρώτος υπουργός οικονομικών της... αριστερής κυβέρνησης Βαρουφάκης Γιάννης, ντίβα γεννημένη από κούνια, στο γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur είπε μια ακόμα βαρειά κουβέντα: «Προδώσαμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Κι εκεί τελειώνει η ιστορία και πάμε για άλλα. Φοβερό! Αναγνωρίζεις ότι είσαι προδότης, ότι, όπως λέει ο Βαρουφάκης, «με τον σύριζα αρχίζει η ουσιαστική αφετηρία για την έξοδο της χώρας από το ευρώ» και από... τιμωρία δεν τρέχει κάστανο.

Τι, δηλαδή, θα μπορούσε να γίνει. Αυτό που αξίζει στους προδότες. Κανονικά όταν οι ίδιοι λένε ότι απέτυχαν, ότι πρόδωσαν, δεν θα πρέπει να επιβληθούν τιμωρίες. Φυλακές. Κρεμάλες. Τεμαχισμοί. Εκτελέσεις. Το αναμενόμενο θα ήταν οι ένοχοι, μάλιστα όταν οι ίδιοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους, να προλάβουν να αυτοτιμωρηθούν. Να αυτομαστιγωθούν. Να δηλητηριαστούν. Να φουντάρουν από το μπαλκόνι.

Κι αν τα βρίσκει φρικαλέα όλα αυτά ο Βαρουφάκης, ειδικώς σ' αυτόν προτείνω για αυτοτιμωρία να αφήσει μαλλιά. Να σταματήσει το ξύρισμα στο κεφάλι.

Διαβάστε ακόμα:

Η Lady Gaga στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου