ΕΚΛΟΓΕΣ – ΝΑΥΑΓΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ!

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Κάθε φορά που κάτι πάει να κινηθεί στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ο Δ. Αβραμόπουλος σπεύδει να τοποθετηθεί. Αυτός που μετά το διορισμό του στη θέση του Έλληνα επιτρόπου και πολύ περισσότερο, μετά το κάζο της υποψηφιότητας του για την προεδρία της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ πλέον με την εγχώρια πολιτική.

Τελευταία ...προσφορά του στον πολιτικό διάλογο είναι να αναλάβει πρωθυπουργός σε κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας. Το αποκάλυψε εμμέσως πλήν σαφώς, όταν ρωτήθηκε για τις εκλογές στην Ελλάδα. Αφού εξήγησε ότι η θέση του δεν του επιτρέπει να σχολιάσει τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έδωσε το σύνθημα για το βαράτε με κι ας κλαίω.

Αν με ρωτάτε ως Έλληνα πολίτη, θα σας πω αυτό που πολύ λίγοι λέγαμε δημοσίως πέντε – έξι χρόνια πριν. Πρέπει να υποστείλουμε τις κομματικές σημαίες. Ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά είναι κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας.

Ο Αβραμό έχει ένα δικό τρόπο να παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Πώς νομίζετε ότι απέρριψε τη σκέψη να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ; Δουλειά έχω και πολύ μάλιστα αυτό τον καιρό, είπε.

Είναι σαν τους γευσιγνώστες. Κάποιοι απλώνουν μπροστά του τον μπουφέ και του ζητούν να δοκιμάσει. Από τότε που έφυγε στας Ευρώπας, το μυαλό του δεν φεύγει από το μενού της ελληνικής κουζίνας. Παρότι κάηκε στο χυλό της προεδρικής εκλογής...

Διαβάστε ακόμα:

Τι Τσίπρας τι Μεϊμαράκης. Αυτή είναι η αλήθεια!